ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΑΚΗΣ

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για τη δημιουργία αυτής της Σελίδας, μα περισσότερο από όλους, αυτούς που αποτέλεσαν την πηγή της έμπνευσης μου, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το ΑΓΚΑΘΙ.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας,τις ανάγκες μας,και της διαφορετικότητας μας, έχουμε όμως και την υποχρέωση όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και προς όλους τους συνανθρώπους μας, να παλέψουμε όλοι μαζί για να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι άτομο με 95% αναπηρία. Η αναπηρία δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται , για μένα δεν είναι αδυναμία, είναι δύναμη που προσφέρω σε αυτούς που δε το βάζουν κάτω και λέγονται αγωνιστές της ζωής. Είναι τα παραδείγματα της ζωής, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είμαι εγώ, εσύ, αυτός και οποιοσδήποτε άνθρωπος ζει νοιώθει και αισθάνεται την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε.

-Γιατί δημιούργησα το agkathi.gr:

Ο κόσμος γύρω μας είναι γεμάτος αγκάθια, που άλλα φαίνονται και άλλα δεν φαίνονται. Εμείς θα τα ανακαλύψουμε όλα και όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι μπορώ και θα το κάνω.

-Που θέλω να εστιάσω:  

Μόνο σε αληθινά γεγονότα και στην πραγματικότητα. Ακόμα και αν προέρχεται από τα χαμηλότερα στρώματα.

-Η Μεγάλη σημασία του αναγνώστη: 

Δίνουμε την ευκαιρία στον αναγνώστη να μας στείλει το παράπονο του, την ένσταση του, η και την πρόταση του, για να διασταυρώσουμε, να ανακαλύψουμε και να δημοσιεύσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τίποτα δε θα μένει εδώ. Πρώτα θα δημοσιεύεται στο Αγκάθι και παράλληλα θα προωθείτε στις αρμόδιες υπηρεσίες για την επίλυση του.

Με εκτίμηση  
Γ.Ρεθυμνιωτάκης
www.agkathi.gr @ 2015-2020 @ 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου