ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΟΥ

| www.agkathi.gr | info@agkathi.gr 
               6939598926
              |2015 @ 2020 |

-Τι είναι το Αγκάθι;
Μία νέα ηλεκτρονική εφημερίδα με τον σχολιασμό και τα νέα της επικαιρότητας με βάση την αλήθεια των γεγονότων, δίνει την δυνατότητα στον αναγνώστη να σχολιάσει στη στιγμή οτιδήποτε διαβάσει κάτω από κάθε άρθρο, όπως και την δυνατότητα να κάνει την καταγγελία του από το ανάλογο κουμπί στο menu που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας (BUTTON: Επικοινωνία)

-Γιατί Αγκάθι;
Η ονομασία είναι άμεση και επεξηγεί το τρόπο δημοσιεύσεων και αρθρογράφησης. Ουσιαστικά προβάλλουμε την αλήθεια που ενοχλεί, διότι η πραγματικότητα πολλές φορές πονάει.

-Δήμος Φυλής
Η σελίδα "Το Αγκάθι" θα ενημερώνει και για τα τοπικά νέα του Δήμου Φυλής. Οι πολίτες θα ενημερώνονται για τα κοινωνικά, τα πολιτικά και τα καθημερινά θέματα που αφορούν τον τόπο μας.

-Το Αγκάθι του αναγνώστη
Στη σελίδα μας, σημαντικό ρόλο παίζει η κοινωνία και ο αναγνώστης, αφού έχει δυνατότητες που δίνουν την ευκαιρία να παίρνει άμεση θέση στα ζητήματα της κοινωνίας στη σημερινή εποχή, με οποιοδήποτε τρόπο. Άμεσος σχολιασμός κάτω από κάθε άρθρο, δυνατότητα αποστολής άρθρου-ρεπορτάζ, η καταγγελία ανώνυμη-επώνυμη. Η διαδικασία είναι απλή: στο 3ο κουμπί του μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ έχει τις σχετικές επιλογές, ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ, ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, απ' όπου ο αναγνώστης επιλέγει το καταλληλότερο για την δική του συμμετοχή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου