Δελτίο τύπου: Γιορτινό Παζάρι Αγάπης


 












Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς.

Το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων «Συνεργασία-Δημιουργία» μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και διοργανώνει το Γιορτινό Παζάρι Αγάπης στις 14 Δεκεμβρίου.
Οι καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να βρουν χειροποίητα γιορτινά στολίδια, πήλινους κουμπαράδες, πίνακες ζωγραφικής, εικόνες και πολλές ακόμη δημιουργίες των μελών μας που με φαντασία και μεράκι κατασκεύασαν αξιοποιώντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους. Είμαστε ένας από τους τρεις πιστοποιημένους φορείς παροχής κοινωνικής φροντίδας που λειτουργεί από το 2002 στη Δυτική Αττική και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όχι μόνο σε ΑμεΑ αλλά και σε ευπαθείς κατηγορίες συμπολιτών μας.

Η καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού είναι οι βασικοί στόχοι του Φορέα μας. Η εργασία είναι για εμάς το καλύτερο φάρμακο που γιατρεύει κάθε μορφής αδυναμία και αναπηρία στον κόσμο. Στα εργαστήρια που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις μας τα ΑμεΑ απεγκλωβίζονται και συμμετέχουν στη ζωή με τον δικό τους ιδιαίτερο και δημιουργικό τρόπο. Χωρίς να έχουμε καμία κρατική βοήθεια αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.
Η αγάπη, η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση από τον κόσμο είναι για εμάς η κινητήρια δύναμη που μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας διεκδικώντας με αξιοπρέπεια τη θέση μας στην κοινωνία.
Σας περιμένουμε όλους στις 14 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις μας Κρητικού Πελάγους 1 στα Άνω Λιόσια και ώρα 14.00 για να ομορφύνουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας προσφέροντας χαρά και ικανοποίηση όχι μόνο στους παραλήπτες των δώρων αλλά και στους δημιουργούς τους που με τόση έμπνευση και αγάπη τα κατασκεύασαν γιατί ένα «μπράβο» ισοδυναμεί με χίλια μπορώ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου