Συνάντηση για τη Μάνδρα της Περιφερειάρχη Αττικής με τον Πρόεδρο του ΤΕΕΣυνάντηση με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργο Στασινό είχε σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα ζητήματα που θέτει η τραγωδία στη Δυτική Αττική και αφορούν στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα για την αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για νομοθετικές μεταρρυθμίσεις.
Μετά από τη συνάντηση, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου δήλωσε: «Η συνάντησή μας με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των συνεργειών αλληλεγγύης και συνδρομής στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας, που οικοδομούμε στην Περιφέρεια Αττικής, μαζί με τους επίσημους συμβούλους της ελληνικής Πολιτείας όπως το ΕΜΠ.
Είναι πεποίθησή μας ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αντιμετωπιστούν τόσο οι άμεσες ανάγκες των κατοίκων των πληγεισών περιοχών της Δυτικής Αττικής όσο και τα δομικά προβλήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για νομοθετικές μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε να μην ξανακτίσουμε μόνο τη Μάνδρα αλλά και το κράτος. Με τον Πρόεδρο κ. Στασινό συζητήσαμε ζητήματα που αφορούν ακριβώς την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών σχετικά με την αντιμετώπιση του πλέγματος των θεμάτων που θέτει η τραγωδία στη Δυτική Αττική, μέσα από κρίσιμα έργα υποδομής για την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου