Η Περιφέρεια Αττικής στην τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Το μήνυμα ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία, τόσο του Σικιαριδείου Ιδρύματος, όσο και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), μετέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, η οποία εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη στην τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Με αφορμή και την ίδρυση τράπεζας αίματος για ΑμεΑ «ΑΙΜΕΑ» από το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, στο μήνυμα του τόνισε: «Η αξία του έργου του Σικιαριδείου Ιδρύματος είναι αδιαπραγμάτευτη και για το λόγο αυτό η στήριξή μου είναι διαχρονική. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της ίδρυσης τράπεζας αίματος για ΑΜΕΑ στην πρόεδρο κ. Κ. Λιούτα και το Διοικητικό Συμβούλιο. Μια ακόμα σπουδαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που μαζί με τη λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών γιγαντώνουν το μήνυμα της «ένωσης της ζωής», από χέρι σε χέρι, από άνθρωπο σε άνθρωπο». «Οφείλουμε όλοι μας να συστρατευθούμε και να κάνουμε πράξη το μεγάλο μας στόχο! Το έχει ανάγκη η Ελλάδα, η κοινωνία, τα παιδιά μας».

«Πιστεύουμε βαθιά στην αξία του εθελοντισμού. Μέσα στη δύσκολη συνθήκη της πανδημίας συστρατευτήκαμε μαζί με την ΠΟΣΕΑ, τους Δήμους, τα αθλητικά σωματεία και τις εθελοντικές ομάδες συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος. Η διαδρομή της «Φλόγας της Αγάπης» από τα παιδιά του Σικιαριδείου αποτελεί παράλληλα και ένα μήνυμα δύναμης και ψυχής», ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό της η Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Λ. Κεφαλογιάννη.

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης η σύμβουλος άθλησης του Περιφερειάρχη και υπεύθυνη συντονισμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής, Χριστίνα Γαλανοπούλου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου