PANORMOS: SUCCESS STORY”: Μια πρωτότυπη διαδικτυακή συνάντηση

 

“PANORMOS: SUCCESS STORY”: Μια πρωτότυπη διαδικτυακή συνάντηση

…μέσω της πλατφόρμας LiveOn της ethosEVENTS*

Ξεκίνησε ως ένα καινοτόμο εγχείρημα και έτσι συνεχίζει! Ο λόγος για την πρωτοποριακή επιχείρηση ασφαλιστικής διαµεσολάβησης που λειτουργεί µε τη µορφή του cluster, μια σύµπραξη µικροµεσαίων κυρίως επιχειρήσεων, μια εταιρεία-πρότυπο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις του δικτύου της, και κατ’ επέκταση στους ασφαλισμένους αυτών, μέσω της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του παραδοσιακού ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, δίνοντας ταυτόχρονα υπεραξία στην αλυσίδα Ασφαλιστική Εταιρεία-Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής-Ασφαλισμένος.

Αυτή η διαδρομή, από το 2015 έως σήμερα, κομμάτι-κομμάτι, ξετυλίχθηκε, στη διάρκεια της θεματικής διαδικτυακής εκδήλωσης “PANORMOS: SUCCESS STORY”, που εμπνεύστηκαν από κοινού το ΔΣ του ΠΑΝΟΡΜΟΥ με τους συνεργάτες της ethosEVENTS. Μέσω της πλατφόρμας LiveOn ή των καναλιών Facebook, Instagram, YouTube του Συνεργατικού Σχήματος μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν ζωντανά, στις 14 Μαρτίου 2024, εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος, Κλήμης Δημαρχιάδης, και τα μέλη της Διοίκησης του Συνεργατικού Σχήματος, ο αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Λάμπρου, η γενική διευθύντρια, Αγγελική Φυλακτού, ο υπεύθυνος Οικονομικών, Βαγγέλης Μπίρης, και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Φώτης Πουλής, απάντησαν στις ερωτήσεις του αρχισυντάκτη του Insurance World, Λάμπρου Ρόδη, «χτίζοντας», βήμα-βήμα, το “success story” του ΠΑΝΟΡΜΟΥ. Είχαν έτσι τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την ιστορία επιτυχίας του cluster στα εννέα χρόνια που δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά.

Κλ. Δημαρχιάδης: «Μέσα στη νέα πραγματικότητα, οφείλουμε να ξαναδούμε τον ρόλο μας»

Μεταξύ άλλων, στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκδήλωσης “PANORMOS: SUCCESS STORY”, ο πρόεδρος, Κλήμης Δημαρχιάδης, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που απασχολούν σήμερα την κοινωνία, αλλά και την ασφαλιστική κοινότητα, ενώ αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. «Πολύ σοβαρά θέματα απασχολούν την ελληνική κοινωνία, την επιχειρηματικότητα και, κατ’ επέκταση, την ασφαλιστική κοινότητα. Η ακρίβεια, η ενεργειακή κρίση, ο τραπεζικός δανεισμός, η ρύθμιση οφειλών, ο τρόπος ανάπτυξης των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης είναι από τα πολύ σημαντικά ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης» τόνισε.

«Σε αυτά αν αθροίσουμε στρεβλώσεις, αγκυλώσεις και χρονίζοντα προβλήματα της ασφαλιστικής αγοράς, εύκολα αντιλαμβανόμαστε τις αιτίες της συρρίκνωσης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, κίνδυνος που αναμένεται να ενταθεί τα επόμενα χρόνια. Μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα, οφείλουμε να δούμε εκ νέου τον ρόλο μας ως ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, να επανασχεδιάσουμε το μέλλον, να εκσυγχρονίσουμε τις επιχειρήσεις μας, βασισμένοι σε καινοτόμα, δίκαια, διάφανα, αποτελεσματικά επιχειρηματικά μοντέλα, μέσω της συνένωσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και του ψηφιακού μετασχηματισμού, που είναι απαραίτητος έτσι ώστε η “επόμενη μέρα” να μας βρει όχι μόνο να επιβιώνουμε, αλλά να αναπτυσσόμαστε σε υπάρχουσες και νέες αγορές, που σίγουρα θα δημιουργηθούν» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ.

Μάλιστα, όσοι συμμετείχαν στην online εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας LiveOn (https://panormosins.liveon.tec…) είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να δουν τη λαμπρή εκδήλωση του Νοεμβρίου «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ», τους βραβευθέντες, τους σπόνσορες, αλλά και να διαβάσουν το εξαιρετικό βιβλίο/πόνημα του αντιπροέδρου, Κωνσταντίνου Λάμπρου.

Ο πρόεδρος, Κλήμης Δημαρχιάδης, και τα μέλη της Διοίκησης του Συνεργατικού Σχήματος, ο αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Λάμπρου, η γενική διευθύντρια, Αγγελική Φυλακτού, ο υπεύθυνος Οικονομικών, Βαγγέλης Μπίρης, και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Φώτης Πουλής, απάντησαν στις ερωτήσεις του αρχισυντάκτη του Insurance World, Λάμπρου Ρόδη, «χτίζοντας», βήμα-βήμα, το “success story” του ΠΑΝΟΡΜΟΥ.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον όμιλο ethosGROUP, και προσωπικά τον Κωνσταντίνο Ουζούνη, για την ευκαιρία που μας έδωσε να μοιραστούμε σκέψεις κι εμπειρίες, μέσω της διαδικτυακής εκδήλωσης “PANORMOS SUCCESS STORY”, τον δημοσιογράφο Λάμπρο Ρόδη, αρχισυντάκτη στο Insurance World, ο οποίος με την εμπειρία του συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η παρουσίαση να είναι άκρως ενδιαφέρουσα, τον Πάνο, τη Δάφνη και όλους όσους ασχολήθηκαν με την υποστήριξη της εκδήλωσης, το ξενοδοχείο Athens Plaza για τη φιλοξενία, τη Διαμάντω του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών, που μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους συμβάλλουν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι εδώ και 9 χρόνια, και βεβαίως όλους όσους παρακολούθησαν θέλοντας να μάθουν περισσότερα για το πρωτοποριακό επιχειρηματικό μοντέλο του Συνεργατικού μας Σχήματος» κατέληξε στις δηλώσεις του στο IW o πρόεδρος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, Κλήμης Δημαρχιάδης.

*Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου