252 χιλ. ψήφους: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ

Στέλιος Κυμπουρόπουλος - Ευρωβουλευτής ΝΔ

Αναρωτήθηκε κανείς αν κάποιος άλλος υποψήφιος σε οποιοδήποτε κόμμα κατάφερε να συγκεντρώσει 252.355 ψήφους; Αναρωτήθηκε κανείς γιατί σ' αυτές τις εκλογές και σε όλα τα ψηφοδέλτια όλων των παρατάξεων, χρησιμοποίησαν άτομα με ειδικές ανάγκες; Κάποτε τα άτομα με αναπηρία τα πετούσαν στον Καιάδα, σήμερα τα χρησιμοποιούν για να κάνουν τη δουλειά τους, αύριο κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. 
Φίλε Στέλιο εύχομαι να είσαι δυνατός, αποτελεσματικός και χρήσιμος όχι μόνο για τα Άτομα με Αναπηρία, αλλά και για όλους όσους χρειαστούν την παρέμβαση ή τη συμμετοχή σου για κάτι καλύτερο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το κοινωνικό σύνολο, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. 
Όλοι αυτοί που μας χρησιμοποιούν για να κάνουν τη δουλειά τους έχουν την υποχρέωση να το ανταποδώσουν, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον μία θέση εργασίας σε αυτούς που χρησιμοποίησαν και έχουν αποδείξει ότι η δύναμη της αδυναμίας και η ικανότητά τους, ξεπερνάει όλα τα όρια αντοχής και αποτελεσματικότητας. Δεν πρέπει να αναφερθούμε στο παρελθόν για κάποιους που αναρριχήθηκαν στην πολιτική και ξέχασαν από που ξεκίνησαν, πως έφτασαν και τι κάνουν ακόμα και σήμερα. 
 Γ.Ρ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου