Προσπαθούσαμε να ανάψουμε τα κλιματιστικά

Προσπαθούσαμε να ανάψουμε τα κλιματιστικά του Κέντρου μας, για να ζεσταθούμε και ενώ τα λαμπάκια άναβαν στις εσωτερικές μονάδες,  δεν λειτουργούσαν. Μετά από πολλές προσπάθειες, καλέσαμε τον ψυκτικό να δει τι συμβαίνει. Εκείνος ανέβηκε στην ταράτσα και κατεβαίνοντας μας είπε ότι δυστυχώς δεν έχουμε πια μηχανήματα...
 Φανταστείτε, ότι η κεντρική μονάδα κλιματισμού, που καλύπτει ολόκληρο το κτίριο, ζυγίζει τουλάχιστον ένα τόνο και θέλει γερανό για να κατέβει από την ταράτσα. Το να καταφέρουν να την πάρουν και να την κάνουνε κομμάτια είναι κάτι που χρειάζεται αρκετό χρόνο, δύναμη και τουλάχιστον δύο-τρεις ανθρώπους. Τα λόγια είναι περιττά. Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, φαίνεται πως ήταν και πως έγινε το μηχάνημα.
Δυστυχώς, φέτος θα έχουμε μαύρα Χριστούγεννα, με κρύο και πολλά προβλήματα που μας προκάλεσαν αυτές τις γιορτινές μέρες, που περιμέναμε να κάνουμε την γιορτή μας για να διαθέσουμε τις χειροτεχνίες, τα πέταλα, τα γούρια και τα ημερολόγια, για να αγοράσουμε πρώτες ύλες πάλι και να ξεκινήσουμε απ' την αρχή.

Η παγωνιά και ο φόβος για καινούργιες κλοπές κυριαρχούν στις συζητήσεις των μελών μας. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου