Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών μας καλεί να χτίσουμε μαζί τη Στέγη "Αριάδνη".

"Με ένα SMS με τη λέξη «ΣΤΕΓΗ» στο 19805 από το κινητό σας, μπορείτε να γίνετε συνεργάτες σε μια μεγάλη προσπάθεια. Να χτιστεί -το συντομότερο δυνατόν- η Στέγη «ΑΡΙΑΔΝΗ» και να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι εννέα ενήλικες με σοβαρή κινητική αναπηρία. Ένα σπίτι που θα τους προσφέρει οικογενειακή θαλπωρή, φροντίδα και αγάπη", τόνισε η Αλεξία Χαμόδρακα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, "Πόρτα Ανοιχτή", μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και την Ελεονώρα Ορφανίδου.
"Η ίδρυση Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπως η Στέγη «ΑΡΙΑΔΝΗ», είναι μια από τις πιο επείγουσες ανάγκες αυτής της εποχής και κατ’ επέκταση η απόλυτη προτεραιότητά μας, καθώς πολλοί ενήλικες με βαριά κινητική αναπηρία βρίσκονται με υπερήλικες γονείς, οι οποίοι δεν είναι σε θέση πια να τους φροντίσουν στο σπίτι. Είμαστε στη διαδικασία της έκδοσης άδειας οικοδομής. Εκτιμάμε ότι σε έναν περίπου μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης στον Αγιο Δημήτριο Αττικής" επισήμανε η κυρία Χαμόδρακα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ελάτε να χτίσουμε μαζί το νέο τους σπιτικό και να τους προσφέρουμε το ασφαλές μέλλον που δικαιούνται, ενώ συγχρόνως ανακουφίζουμε τους γενναίους γονείς τους".
Η καμπάνια θα διαρκέσει όλο το μήνα Ιούνιο 2020.
Χρέωση: 2,50 ευρώ ανά sms (με ΦΠΑ, από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιπλέον επιβάρυνση 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού σας προ ΦΠΑ). Γραμμή παραπόνων: 210 7482690

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών "Πόρτα Ανοιχτή", ως μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης και με τη έμπρακτη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη της κοινωνίας, έχει φροντίσει -από το 1972 που ιδρύθηκε- περισσότερα από 4.000 παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση. Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων υψηλής ποιότητας για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη πάνω από 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, με εγκεφαλική παράλυση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου