Νότα αισιοδοξίας το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Φυλής

Φωτεινό φάρο ελπίδας, εν μέσω της πανδημίας, αποτελεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Φυλής, που στήθηκε το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου,  στην Πλατεία Ηρώων, στα Άνω Λιόσια.

Την επιχείρηση των εργαζομένων του Δήμου Φυλής για το στήσιμο του μεγάλου δέντρου που σκόρπισε νότες αισιοδοξίας στην καρδιά των Άνω Λιοσίων, συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού και Ύδρευσης Μαρίνος Σαρλάς.

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο αποτελεί το αποκορύφωμα του εορταστικού στολισμού, ο οποίος έχει ξεκινήσει από μέρες και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως σημειώνει ο κ. Σαρλάς, η κατεύθυνση που έχει δώσει ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς, είναι να δημιουργηθεί εορταστική ατμόσφαιρα και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής), με επίκεντρο τους μεγάλους δρόμους και τις πλατείες.

"Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός θα βελτιώσει την ψυχολογία όλων μας αυτές τις δύσκολες μέρες. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάνουμε το καλύτερο και αισιοδοξούμε ότι σύντομα ο εφιάλτης της πανδημίας θα τελειώσει”, τονίζει ο κ. Σαρλάς ο οποίος εύχεται σε όλους καλές γιορτές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζομένους του Δήμου για το ζήλο που δείχνουν.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φυλής, κ. Παππούς, μαζί με τις ευχές του για καλές γιορτές, τόνισε: “Μπορεί φέτος να μην έχουμε τη χαρά να ανταμώσουμε στις φωταγωγήσεις των Δέντρων, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα είμαστε συνεπείς σε αυτό που οι συντοπίτες μας, μικροί και μεγάλοι, αποζητούν αυτές τις μέρες. Ευελπιστώ οι υγειονομικές συνθήκες να επιτρέψουν στην αγορά να δουλέψει, ώστε να συμβάλει στη δημιουργία εορταστικού κλίματος. Όπως και να έχει, εύχομαι η θαλπωρή των Χριστουγέννων και το μήνυμα της γέννησης του Χριστού να φτάσουν παντού. Αυτή την περίοδο το έχουμε όλοι μας ανάγκη, περισσότερο από ποτέ".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου