Webinar: Το μέλλον της εργασίας: Συμπεράσματα από την πανδημία για ένα πιο ανθεκτικό και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό

Η πανδημία έχει ένα σημαντικό αντίκτυπο στον τομέα της εργασίας, λειτουργώντας ως επιταχυντής υφιστάμενων τάσεων, ενώ παράλληλα δημιούργησε νέες εργασιακές συνήθειες, δομές και πλαίσια. Σ’ αυτό το γεμάτο προκλήσεις πεδίο, οι Κυβερνήσεις, ο ιδιωτικός τομέας, η ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά κι η κοινωνία των πολιτών προσπαθούν να αναλύσουν τις συνέπειες και να προβλέψουν εάν θα παραμείνουν ή εάν το εργατικό δυναμικό θα επιστρέψει στις προ-πανδημίας συνήθειες.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, έκρινα σκόπιμη την διοργάνωση ενός διαδικτυακού συνεδρίου με τίτλο «Το μέλλον της εργασίας: Συμπεράσματα από την πανδημία για ένα πιο ανθεκτικό και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό»,

την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2020 & ώρα Ελλάδος 16.00-18.00.
Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση απαιτείται η προεγγραφή μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://bit.ly/35MpFou

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι ν’ αναλύσουμε σημαντικά ζητήματα και προκλήσεις, όπως οι επιχειρηματικοί τομείς και οι εργαζόμενοι που πλήττονται περισσότερο καθώς και τις απαντήσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στη νέα πραγματικότητα. Θα επιδιώξουμε επίσης να αναδείξουμε τον αντίκτυπο της τηλεργασίας στην παραγωγικότητα, την ευημερία και την ψυχική υγεία των εργαζομένων, τους τρόπους με τους οποίους οι ψηφιακές τεχνολογίες μπορούν να διασφαλίσουν μια πιο ισορροπημένη εργασιακή ζωή, καθώς και τον αντίκτυπο στην λειτουργία των επιχειρήσεων.

Συνομιλητές σε αυτή την εκδήλωση θα είναι ο κ. Nicolas Schmit, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Απασχόληση και Κοινωνικά Δικαιώματα, η κ. Susan Danger, Διευθύνων Σύμβουλος στο Αμερικανικό Επιμελητήριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο κ. Per Hilmersson, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων και ο κ. Ηλίας Καπουτσής, Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και στη σελίδα μου στο Facebook, ενώ θα υπάρχει μετάφραση σε Ελληνικά και Αγγλικά και διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου