Προσφορά εκ μέρους του Αντιπερ. Δυτ. Αττικής, Λ. Κοσμόπουλου, των καυσίμων για το συσσίτιο του Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Μεγάρων

Προσφορά των καυσίμων για τη διανομή του συσσιτίου Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Μεγάρων σε απόρους της περιοχής Δήμου Μεγαρέων εξασφάλισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος. Στο χώρο του παρασκευής του συσσιτίου, στο Πνευματικό κέντρο Ι.Ναού Αγίας Παρασκευής συνάντησε τον πατέρα Αλέξανδρο Κουργιαλή, εφημέριο Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μεγάρων και υπεύθυνο του σισσιτίου της Αγίας Παρασκευής, που διανέμει καθημερινά σε εκατοντάδες απόρους αναγκαία τρόφιμα.

Σχετικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κοσμόπουλος ανέφερε: «Για τις ανάγκες του σισσιτίου και της διανομής του, εξασφάλισα προσωπικά και προσέφερα τα καύσιμα για περίπου ένα χρόνο, για να μπορεί απρόσκοπτα να γίνεται η διανομή των γευμάτων στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας. Έχω ανοιχτή επικοινωνία για να καλύπτονται άμεσα ανάγκες σε τέτοιες περιπτώσεις ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη εποχή για εκατοντάδες συνανθρώπους μας. Θεωρώ καθήκον μου, όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε ανθρώπινο, να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου