Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. με τον Δήμαρχο Φυλής, κ. Χρήστο Παππου

Τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού επισκέφθηκε την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, με τον οποίο είχε εκτενή συνομιλία για θέματα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Φυλής, παρισταμένου και του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και συναποφασίσθηκε η περαιτέρω αναβάθμιση του Τοπικού Υγειονομικού-Εκπαιδευτικού Σταθμού Άνω Λιοσίων που έχει συμπληρώσει 44 χρόνια λειτουργίας.  Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ,  αφού ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Παππού για τις πολύπλευρες δράσεις που υλοποιεί ο Οργανισμός, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι η Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα στηρίξει τις ενέργειες του Δήμου, προς όφελος των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της πόλης.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, έδωσε τη δέσμευση για τη συνέχιση την ολόπλευρης στήριξης στην υλικοτεχνική υποδομή του Σταθμού, ζητώντας παράλληλα την αύξηση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν ακόμη περισσότερες ανάγκες. Στο αίτημα απάντησε θετικά ο Πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Αντώνης Αυγερινός αλλά και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του Τοπικού Σταθμού του Ε.Ε.Σ εξέφρασε τη βούληση να συμβάλει κι εκείνος από την πλευρά του στην αναβάθμισή του.

“Για εμάς ο Τοπικός Υγειονομικός Σταθμός του Ε.Ε.Σ είναι συνυφασμένος με την σύγχρονη ιστορία του τόπου καθώς η διάρκεια και το έργο του για πάνω από τέσσερις δεκαετίας και υπό δύσκολες συνθήκες, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Η ολόπλευρη στήριξή μας, στο έργο του είναι διαχρονική και αυτονόητη” τόνισε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου