Κοπή πίτας του Κέντρου "Όλοι Εμείς", παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δ.Α., Θανάση Μπούρα

Την Βασιλόπιτά του έκοψε το Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, "Όλοι Εμείς", το οποίο εδρεύει στην Ελευσίνα, παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Θανάση Μπούρα.

Ο κ. Μπούρας, παίρνοντας το λόγο, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να παραβρίσκομαι σήμερα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου σας. Θεωρώ ότι είναι η υποχρέωση όλων να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες του «Όλοι Εμείς», που έχει ως στόχο την πλήρη ένταξη των ωφελούμενων ατόμων στην κοινωνία μας, ως ισότιμα μέλη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, για την ευγενική της προσφορά, όχι μόνο στη δημιουργία και στη λειτουργία του κέντρου αλλά και γενικότερα στην κοινωνία.

Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχές και ευχαριστίες, στους συνεργάτες σας, στους εργαζόμενους σας, στους εθελοντές καθώς και στους γονείς των ωφελούμενων μελών για τη φροντίδα και τη στήριξη του έργου του «Όλοι Εμείς». Θα βρίσκομαι στο πλευρό σας, αρωγός στην προσπάθειά σας και στην επίλυση των ζητημάτων που σας απασχολούν.

Χρόνια πολλά με υγεία και καλή συνέχεια στο τόσο σημαντικό έργο του Κέντρου.»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου