ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.

Σε συνέχεια των συναντήσεων του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Θανάση Μπούρα, αρχικά με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, κ. Νίκο Χατζητρακόσια (επισυνάπτεται σχετικό δελτίο τύπου), και εν συνεχεία, με το Δήμαρχο Φυλής, κ. Χρήστο Παππού, ο κ. Μπούρας προέβη άμεσα και συντονισμένα στις ενέργειες εκείνες που θα εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του Νέου Ειδικού Γυμνασίου Άνω Λιοσίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπούρας, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα, επικοινώνησε με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ζέττα Μακρή, η οποία δεσμεύτηκε ότι θα συναντηθεί το συντομότερο με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Χατζητρακόσια. Πράγματι, κατά τη συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείο της Υπουργού την επόμενη ημέρα, η κα Μακρή διαβεβαίωσε ότι «θα κάνει ότι χρειαστεί για να λειτουργήσει το Σεπτέμβριο αυτό το στολίδι». 

Παράλληλα, ο κ. Μπούρας συνομίλησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ) κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, ο οποίος αφού εξέτασε το θέμα, επικοινώνησε εκ νέου με τον Αντιπρόεδρο και δεσμεύτηκε να παραδώσει τον εξοπλισμό αρμοδιότητας  ΚΤ.ΥΠ. τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου 2022. 

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής εκφράζει την ικανοποίησή του για τις άμεσες και θετικές εξελίξεις, προκειμένου το νέο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων να υποδεχτεί τους μαθητές του τη σχολική χρονιά ’22-’23 σε ένα σύγχρονο και άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου