Ο Δ. ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΣΤΟ Κ.Ε.Α.


 
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ                                                ΦΥΛΗ: 27-07-2016
ΥΠΟΨΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ        ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1443
  ΚΟ ΚΑΜΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ     

                                                 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

           Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Φυλής Δημήτρης Καμπόλης στο Κ.Ε.Α. του Πανευρωπαϊκού Σωματείου Αναπήρων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Συνεργασία- Δημιουργία» μετά τις κατ’ επανάληψιν κλοπές και καταστροφές που έγιναν. Ο κύριος Καμπόλης αφού είδε τις ζημιές και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν  θέλοντας να συμβάλει στην αποκατάσταση προσέφερε  έναν πλήρες σύστημα Η/Υ για τις  άμεσες ανάγκες λειτουργίας του Φορέα. Η δωρεά αυτή ήταν απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των εργασιών στο Κ.Ε.Α. και την εξυπηρέτηση των μελών του.
        Το Δ.Σ. και τα μέλη του Κ.Ε.Α. θέλουν να ευχαριστήσουν τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών – Εσόδων & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής κ. Δημήτριο Καμπόλη για την άμεση ενημέρωση των αναγκών του Κ.Ε.Α. στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και την στήριξη του. Τον ενημερώνουμε ότι και το τελευταίο λιθαράκι προσφοράς των υπηρεσιών της ΤΑ στο Κ.Ε.Α. ΑμεΑ παράγει καρπούς προς όφελος των ανθρώπων που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
             Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η δωρεά σας θα γραφτεί στο Βιβλίο Εθελοντικών Προσφορών του Φορέα μας και θα σας αποστείλουμε το απόσπασμα αποδοχής.
                              Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας .
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου