Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής ο φιλανθρωπικός αγώνας 100 ωρών "NoFinish Line" (25-29 Μαΐου) στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

 Μαΐου) στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑΓ. Πατούλης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη» 

Ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Αττικής να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό  αγώνα 100 ωρών "NoFinish Line", που φέτος θα διεξαχθεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, από τις 25 έως και τις 29 Μαΐου στην Αγορά του Καλατράβα, στο ΟΑΚΑ, με στόχο τη στήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», απεύθυνε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη σχετική Συνέντευξη Τύπου.

Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνεται για 6η χρονιά στη χώρα μας από τη διεθνή Οργάνωση φιλανθρωπικών δράσεων για το παιδί "NoFinish Line International". Ειδικότερα θα μπορούν να συμμετάσχουν πολίτες κάθε ηλικίας και να περπατήσουν ή να τρέξουν ανάλογα με την προτίμησή τους για όση ώρα επιθυμούν. Τα χιλιόμετρα που θα κάνουν καταγράφονται μέσω beeper και μετατρέπονται σε ευρώ, τα οποία φέτος, όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του ξενώνα που θα εγκαινιαστεί σύντομα με στόχο τη φιλοξενία μητέρων και παιδιών, προσφύγων από την Ουκρανία.


«Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης και αφού εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε αυτή την εξαίρετη δράση , όπως ανέφερε, πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Η διεξαγωγή του αγώνα "NoFinish Line" στον πιο εμβληματικό αθλητικό χώρο της Αττικής είναι μία πρόκληση για όλους μας. Είναι σημαντικό να διανύσουμε όσα χιλιόμετρα μπορεί ο καθένας μας και να προσφέρουμε στέλνοντας διπλό μήνυμα: Τη σημασία του αθλητικού τρόπου ζωής στην επίτευξη του στόχου της ευζωίας αλλά και τη σημασία της προσφοράς ειδικά σε παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.  Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι "δικά μας παιδιά" και βεβαίως αυτά που έχουν ανάγκη ακόμη περισσότερο! Θα ήθελα να συγχαρώ την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» την κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου για το έργο που επιτελεί καθώς και όλους τους διοργανωτές για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και να διαμηνύσω πως η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις. Καλούμε, λοιπόν όλους τους πολίτες της Αττικής να συμμετάσχουν γιατί ο σκοπός είναι ιερός». Κλείνοντας ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε την κα Κεφαλογιάννη, την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Αθλητισμού Μ. Βάρσου, αλλά και τη συνεργάτιδά του σε θέματα αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου για τη συμβολή τους.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου