Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμο Φυλής.

 


Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση αποκατάσταση των εξωτερικών καλωδιακών εγκαταστάσεων και την κεντρική κλιματιστική μονάδα  του ΚΕΑ μετά από τις κατ’ επανάληψιν κλοπές και καταστροφές που προκάλεσαν οι διαρρήκτες στο κέντρο  μας.

 Έγιναν εργασίες όπως:  υπογειοποίηση των κεντρικών καλωδίων ΔΕΗ για περισσότερη προστασία, και αποκατάσταση του κεντρικού κλιματισμού που είχαν καταστρέψει οι διαρρήκτες για να αφαιρέσουν εξαρτήματά του.

 Η έγκαιρη παρέμβαση της Τ.Α στους φορείς και  τους δημότες είναι καθημερινά ορατή.   Δεν είναι πρώτη φορά που το κέντρο μας έχει γίνει στόχος.  Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν όλοι αυτοί οι βανδαλισμοί προς όφελος όχι μόνο του ΚΕΑ αλλά και όλης της περιοχής. Θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς όχι μόνο σαν ΚΕΑ αλλά και σαν πολίτες αυτού του δήμου. Πρέπει επίσης να σας ενημερώσουμε ότι θα αντιδράσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και προς κάθε κατεύθυνση για την ασφάλειά μας θα ενημερώσουμε όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να αντιδράσουμε συνολικά για να προστατεύσουμε ότι έχει απομείνει.                                                                            Γ.Ρεθυμνιωτάκης






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου