Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Χρήστου Παππού.

 


Θα ήταν προτιμότερο βέβαια να βραβεύσει ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς την αστυνομία για το έργο της και όχι η αστυνομία τον Παππού. Μακάρι τα βραβεία να έλυναν και τα προβλήματα του πολύπαθου Δήμου Φυλής.


Με θερμά λόγια αναφέρθηκε στον Δήμαρχο Φυλής και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην εξαίρετη διαχρονική συνεργασία που έχει με τον Χρήστο Παππού, τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της βίας και της εγκληματικότητας, με σκοπό την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας που οφείλει να δημιουργεί η πολιτεία στους έλληνες πολίτες.

«Βραβεύουμε τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού, για το πολύπλευρο κοινωνικό κι ανθρωπιστικό έργο του στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη συμπαράστασή του στην αστυνομική οικογένεια και τον Όμιλο μας», υπογράμμισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ιωάννης Μαθιουδάκης, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία του Δημάρχου να παραχωρηθεί από τον Δήμο Φυλής, το κτίριο όπου σήμερα στεγάζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Διακριτικά διεκδικητικός εμφανίστηκε ο Χρήστος Παππούς στον ευχαριστήριο λόγο του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Φυλής έχει προσφέρει σημαντικά για να συνδράμει το αστυνομικό έργο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, και θα προσφέρει ακόμη περισσότερα αν χρειαστεί, τονίζοντας ωστόσο ότι ο Δήμος και η Δυτική Αττική χρήζουν περισσότερης βοήθειας, την οποία εκτίμησε ότι η πολιτεία και το κράτος θα προσφέρουν για να εξασφαλισθούν η ασφάλεια και η ηρεμία των πολιτών.

Γ.Ρ.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου