Επίσκεψη του Σταμάτη Πουλή στο Κ.Ε.Α. (Συνεργασία-Δημιουργία)

 Η επίσκεψή του μας έκανε εντύπωση, γιατί συνήθως πολιτικά πρόσωπα μας επισκέπτονται προεκλογικά, μετά τις εκλογές μας ξεχνάνε. Ο κύριος Πουλής μας επισκέφτηκε μετά τις εκλογές, άκουσε  με προσοχή τα προβλήματά μας και ενθουσιάστηκε με την αποτελεσματικότητα των ατόμων με αναπηρία.


Ο Σταμάτης Πουλής, ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Εργασίας δεσμεύτηκε ότι θα αγκαλιάσει τις προσπάθειές μας και θα είναι κοντά μας σε θέματα που αφορούν την εργασία των ατόμων με αναπηρία,  για να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο.


 Ήταν μεγάλη η χαρά των μελών του Κ.Ε.Α., που υποδέχτηκαν τον Σταμάτη Πουλή.

Μεγάλος αγώνας και μακροχρόνια προσπάθεια!!! Ένα μπράβο δεν είναι αρκετό!!!Η αυτοεξυπηρέτηση των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολη, η εργασία όμως τους βοηθάει να δείξουν τι μπορούν και όχι τι δεν μπορούν να κάνουν. Η επιβράβευση ανοίγει καινούργιους ορίζοντες για τους ΑμέΑ και το Υπουργείο Εργασίας, όχι μόνο επιβραβεύει τέτοιες προσπάθειες ένταξης, αλλά τις αξιοποιεί δίνοντας την δυνατότητα με νόμους στα άτομα με αναπηρία να παίρνουν το επίδομα, αλλά και να εργάζονται συγχρόνως.

 Αξίζει τον κόπο να παρακολουθούμε τόσο φωτεινά παραδείγματα με δύναμης ψυχής και να αναζητούμε τον τρόπο σκέψης τους για να λύσουμε τις καθημερινές μας δυσκολίες.           Γ. Ρεθυμνιωτάκης






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου