Εισπρακτικές εταιρίες παντού


























Ακόμα και τα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών θα αναλαμβάνουν πλέον να εισπράττουν οι εισπρακτικές εταιρίες με οποιονδήποτε τρόπο. Για να πετύχει μια τέτοια διαδικασία θα πρέπει οι εισπράκτορες να είναι καλά εκπαιδευμένοι από επίλεκτα σώματα ειδικών δυνάμεων ή επικίνδυνοι εγκληματίες και κακοποιοί. Μήπως όμως είναι ανήθικο ανάρμοστο αλλά και εντελώς μα εντελώς παράνομο αφού δεν αναφέρεται σε καμία σύμβαση δανειολήπτη ή ενοικιαστή ότι έχει το δικαίωμα η εισπρακτική εταιρία να ενοχλεί την οικογενειακή ή την επαγγελματική γαλήνη όπως και την αξιοπρέπεια του οφειλέτη.  
Το Σύνταγμα των Ελλήνων και οι νόμοι δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους συναλλαγές
Ούτε  αναφέρονται στα ψηλά γράμματα των συμβάσεων και των ενοικιοστασίων. Ο κάθε οφειλέτης λοιπόν μπορεί και αυτός να κάνει το ίδιο προκειμένου να προστατευτεί. Η συμφωνία έστω και παράλογη θα πρέπει να τηρείται. Χωρίς εισπράκτορες όμως μόνο με νόμιμο τρόπο, διαφορετικά ο κόσμος θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και θα λειτουργήσει ανάλογα. 
 Δεν μιλάμε για τους ελεγκτές που τρέχουν για το μεροκάματο στους σταθμούς και τα τρένα , μιλάμε για τους πιεστικούς και ενοχλητικούς εισπράκτορες που τρομοκρατούν τον κόσμο με τηλεφωνήματα , απειλές και πολλές φορές βία γιατί λειτουργούν ανεξέλεγκτα προκαλώντας  ανεπανόρθωτες ψυχολογικές βλάβες αυτοκτονίες , χωρισμούς και πολλά άλλα....


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου