Κομπίνα, πολιτική η πάρε δώσε;

Κομπίνα - Πολιτική...






















Η Πάρε δώσε...





Αν πραγματικά αγαπούσαν την Ελλάδα.... υπάρχουν τρόποι να λύσουν και τα προβλήματα της... Το φορολογικό, το συνταξιοδοτικό  και πολλά άλλα για  το καλό όλων μας...


Δηλαδή δεν θα φορολογούσα τον μικρό επιχειρηματία που με το μικρομάγαζο του συντηρεί όλα αυτά τα αρπάχτηκα που τον περιτριγυρίζουν,θα φορολογούσα όμως σε βαθμό κακουργήματος ώστε να τους αναγκάσω να φύγουν στα γρήγορα αυτούς που μας προκάλεσαν και συνεχίζουν αυτό το κακό.


 Δηλαδή αλλοδαπές εταιρίες φορολογούνται ισότιμα με Ελληνικές στέλνοντας όχι μόνο τα κέρδη αλλά ολόκληρο το ταμείο στις χώρες τους αφού πουλάνε δικά τους προϊόντα στηρίζοντας την δικιά τους πατρίδα. Το  αποτέλεσμα είναι το χρήμα να πηγαίνει εξωτερικό. Αν και εμείς αγαπάγαμε την δικιά μας πατρίδα και στηρίζαμε τις δικές μας επιχειρήσεις , τα δικά μας προϊόντα και το δικό μας εργατικό δυναμικό δεν θα αντιμετωπίζαμε ούτε φορολογικό ούτε συνταξιοδοτικό αφού τα ταμεία μας θα ήταν γεμάτα και θα μπορούσαν  να αυξηθούν και όχι να μειωθούν  οι συντάξεις που ο κόσμος έχει πληρώσει με ιδρώτα και αίμα και τώρα του λένε ότι δεν του τα δίνουν.  οι αλλοδαπές εταιρίες στέλνουν τα κέρδη τους στο εξωτερικό και μετά τα δίνουν δανικά στους Έλληνες για να ξοφλήσουμε αυτά που υποτίθεται ότι τους χρωστάμε. Τώρα ποιος χρωστάει σε ποιόν δεν ξέρει κανένας , ένα μονάχα είναι σίγουρο  ότι όσο υπάρχουν εξωτερικές ροές χρημάτων και τρύπες η Ελλάδα όλο και θα πτωχεύει γιατί δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι τα διόδια της Αττικής οδού , τα super market Lidl  και κάποια άλλα μεγάλα έργα όπως τα Ολυμπιακά είναι αυτά που ροκάνιζαν και θα συνεχίζουν τα ροκανίζουν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού δημιουργώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα όπως φορολογικό , ασφαλιστικό και πολλά άλλα. Και τέλος ας καταλάβουμε επιτέλους πως στηρίζοντας την ξένη αγορά  αυτομάτως είναι σαν να πληρώνουμε την Γερμανία που είναι η μεγαλύτερη αιτία καταστροφής  του τόπου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου