Το μεγαλύτερο πλοίο φυλακή έρχεται ...



Επειδή στην Ελλάδα γίνεται της επιχρήμαση πορευμένης κοινής γυναικώς το κιγκλίδωμα (κοινός της Που..... το κάγκελο) Ο Πούτιν όπως βλέπεται χαρίζει στην χώρα μας το μεγαλύτερο Πλοίο φυλακή. Ποιούς θα φυλακίσουμε άραγε; τους πολίτες ή τους πολιτικούς; τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας έχουν ξεσκεπάσει τόσα πολλά και τόσο μεγάλα σκάνδαλα που γίναμε παγκοσμίως γνωστοί σαν χώρα διαφθοράς  διαπλοκής και παραβατικότητας! 

 Αυτήν την φήμη έχει  ο Έλληνας σήμερα χωρίς να ευθύνεται  για την πολιτική παγίδα που του στήσανε και έπεσε μέσα. Αν δεν υπάρξει πολιτικό ξεσκαρτάρισμα και ισορροπημένη πολιτική συνεργασία από δω και πέρα θα μας τραβάνε από το αυτί όπως έκαναν οι δάσκαλοι στο σχολείο στους κακούς μαθητές τους. Το πλοίο φυλακή είναι για να απομακρύνει την βρωμιά του μεγαλύτερου εγκλήματος εις βάρος της πατρίδος ,κοροϊδεύοντας την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού ή να απομακρύνει ολόκληρο τον Ελληνικό λαό για να τους αφήσει να κάνουν την δουλειά τους. Στα κείμενα μας δεν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες γιατί ξέρουμε καλά ότι όλες οι πολιτικές παρατάξεις φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Πρέπει όλοι μαζί ανεξαρτήτως χρώματος, κόμματος και πολιτικών πεποιθήσεων να αναλάβουμε τις ευθύνες χωρίς να λέμε ότι φταίει ο άλλος για να περισώσουμε ότι έχει απομείνει αν προλάβουμε.  

"Μην μου κρύβετε αυτό που δεν μπορείτε να μου δώσετε" έλεγε ο Διογένης μέσα από το πιθάρι γιατί του έκρυβαν τον ήλιο...


"Μην μας στερείτε αυτά που είναι δικά μας λέει ο Έλληνας"  που έχασε την γη κάτω από τα πόδια του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και συνεχίζει να χάνει ότι του έχει απομείνει 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου