«ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ»                

      Από τον προσεχή Μάιο το Πανευρωπαϊκό Σωματείο Αναπήρων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Συνεργασία- Δημιουργία» σε συνεργασία με επαγγελματίες του θεάτρου και μέλη του θα παραστήσουν το θεατρικό έργο: «ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ». Ένα παραμύθι για μεγάλους (μιούζικαλ) σε συγγραφή και σκηνοθεσία Λεωνίδα Τσίπη και χορογραφίες Φώτη Μεταξόπουλου. Πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή που θα αναδεικνύει την δύναμη ψυχής και τις ικανότητες των ατόμων με αναπηρία προβάλλοντας επίσης τις ηθικές αξίες που λείπουν απ’ την εποχή μας. Στη θεατρική παράσταση (μιούζικαλ) θα λάβουν μέρος οι καταξιωμένοι ηθοποιοί: Σοφία Τρανά, Κυριάκος Κάρκαλης, Τζίμης Κάζης, Λίλιαν Παναγιωτοπούλου- Φωκά, Χρήστος Μαραθιάς & ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Καπλάνης. Έκτακτη συμμετοχή Μαυρίκιος Μαυρικίου.  Συμμετοχή στην καλλιτεχνική αυτή προσπάθεια θα έχουν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, το Ειδικό Γυμνάσιο &Λύκειο Ιλίου και μέλη του Φορέα μας.  
        Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να δείξουμε τι μπορούμε και όχι τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Το αίσθημα της αισιοδοξίας και της ελπίδας με τα σημερινά δεδομένα είναι απαραίτητα για όλους και πρέπει να τα μεταδώσουμε με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση.

      Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση και θέλοντας να βοηθήσουμε τον κόσμο να ξεφύγει από τα προβλήματά του φιλοδοξούμε το μεγαλύτερο μέρος των παραστάσεών μας να γίνονται ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ σε Δήμους, Περιφέρειες, Σχολεία και στο Ελεύθερο Θέατρο.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου