Αθανάσιος Μπούρας - Γ. Ρεθυμνιωτάκης, Βουλή των Ελλήνων


Ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α., Γ. Ρεθυμνιωτάκης, επισκέφθηκε τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Αθ. Μπούρα, στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν διάφορα θέματα που αφορούν τα Α.Μ.Ε.Α. και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Ο Θανάσης Μπούρας, αντίθετα με κάποιους άλλους,  δεν ξέχασε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και είναι παρών στα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, με όποιον τρόπο μπορεί. Εγκάρδια υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του Κ.Ε.Α., και μετά συνοδεύοντάς τον συζήτησαν για την ανακαίνιση και την άνετη προσβασιμότητα της Βουλής των Ελλήνων.
Ο Ναός της δημοκρατίας είναι προσβάσιμος και φιλικός για όλες τις κατηγορίες των συνανθρώπων μας. (Αισθάνθηκα Έλληνας και χωρίς να ζητήσω βοήθεια από κανέναν, κινήθηκα άνετα στους μεγάλους διαδρόμους της Βουλής). Χρειάστηκα το ασανσέρ και με έκπληξη διαπίστωσα ότι ακόμα και η πόρτα άνοιγε αυτόματα για να με διευκολύνει. Όλα αυτά έπρεπε να είχαν γίνει πολλά χρόνια πριν, δεν πειράζει όμως, ποτέ δεν είναι αργά. Άλλωστε, στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν ξεχωρίζουν αναπηρίες και επιβραβεύουν πρόσωπα και αποτελεσματικότητα, όπως τον ευρωβουλευτή μας, Στ. Κυμπουρόπουλο, που αγωνίζεται, όπως όλοι μας για ένα καλύτερο αύριο.
Παράλληλα, ο Γ. Ρεθυμνιωτάκης συναντήθηκε με τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γεώργιο Βλάχο, με τον βουλευτή του Σύριζα, κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο, και πολλούς άλλους, οι οποίοι, όπως και ο κύριος Μπούρας, δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν το έργο που γίνεται στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων.
Ο κ. Μπούρας, έχει επισκεφτεί κατ’ επανάληψη το Κέντρο μας, και γνωρίζει καλά τον αγώνα μας και την δύναμη ψυχής που μας διακρίνει.
Παλιοί γνωστοί και φίλοι, ο Γ. Ρεθυμνιωτάκης με τους κ. Θ. Μπούρα και Γ. Βλάχο 
Ο Γ. Ρεθυμνιωτάκης με τους κ. Θ. Μπούρα και Γ. Κατρούγκαλο
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Μπούρας συνόδευσε τον Πρόεδρο του Κ.Ε.Α.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου