Πλημμύρα!

Πλημμύρησε το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων για άλλη μια φορά. Τα νερά μπήκαν από το ταβάνι και από την κεντρική είσοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. «Μετά τα μεσάνυχτα με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία φύλαξης και μου είπαν ότι έγινε διακοπή ρεύματος», λέει ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α., Γ. Ρεθυμνιωτάκης. «Ήλθα να δω τι συμβαίνει, και διαπίστωσα ότι από το ταβάνι έσταζαν σε κάποια σημεία νερά. Δεν πίστευα όμως, ότι θα ήταν τόσο σοβαρό». Ανοίγοντας τις πόρτες το πρωί, μείναμε έκπληκτοι από την καταστροφή και τα νερά που είχαν λιμνιάσει σε διάφορα σημεία. Είχαν προκληθεί βραχυκυκλώματα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα φώτα, τα τηλέφωνα, τα μηχανήματα κτλ. Εκτός από τις ζημιές όμως, για να μην υπάρξει κίνδυνος ατυχήματος ή ανεπανόρθωτη βλάβη στα μέλη μας και στην ομαλή λειτουργία του Κ.Ε.Α., όλες οι εργασίες των Α.Μ.Ε.Α. έγιναν στον προαύλιο χώρο του Κ.Ε.Α. 
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής, κ. Α. Αργυρόπουλος, ήλθε και είδε όλη αυτή την κατάσταση. Ο Δήμος Φυλής και ο Δήμαρχος, Χρ. Παππούς, είναι κοντά στα προβλήματα των Α.Μ.Ε.Α. και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα γίνει άμεσα συντήρηση του κτιρίου, προς αποφυγήν παρόμοιων καταστάσεων. 
Κατά τα άλλα, «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται», λέει πάλι ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α. Γ. Ρεθυμνιωτάκης, που έχει περάσει από σαράντα κύματα για να διατηρήσει όλη αυτή την προσπάθεια, που επί δεκαεπτά έτη κουβαλάει το σταυρό της.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου