Κοπή πίτας του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, "Η Αγία Βαρβάρα"

Την Βασιλόπιτα του έκοψε σε σχετική εκδήλωση το Γ.Ν. Δυτικής Αττικής "Η Αγία Βαρβάρα", παρουσία του Προέδρου του Ι.Σ.Α., Γ. Πατούλη, της διοικητού του νοσοκομείου Φ. Βρύνας, του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Λ. Μίχου, του Δημάρχου Αιγάλεω Γ. Γκίκα, του Δημάρχου Χαϊδαρίου Β. Ντηνιακού καθώς και εκπροσώπων των κομμάτων και του Υπουργείου Υγείας.
Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του, τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί το Γ. Ν. Δυτικής Αττικής καθώς μπορεί να καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες μιας μεγάλης περιοχής. Επεσήμανε ότι είναι απαράδεκτο να παραμένει υποβαθμισμένη και αναξιοποίητη μια τέτοια δομή, σε μία περιοχή με μεγάλες υγειονομικές ανάγκες και δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία να ξεκινήσει διαβούλευση με το Υπουργείο Υγείας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αναβάθμιση του νοσοκομείου.
Ειδικότερα, ο κ.Πατούλης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θα συμβάλλουμε στην προσπάθεια για την αναβάθμιση και στην αξιοποίηση του νοσοκομείου που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας περιοχής με μεγάλες υγειονομικές ανάγκες και να αποσυμφορήσει τα άλλα νοσοκομεία της περιοχής. Η Περιφέρεια Αττικής είναι ο μεγαλύτερος φορέας που έχει διαθέσει περισσότερα από 43 εκατομμύρια ευρώ για τον τεχνολογικό εξοπλισμό των νοσοκομείων. Θα ενισχύσουμε την προσπάθεια μέσω του ΕΣΠΑ για να συμβάλλουμε στη στήριξη του συστήματος υγείας».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου