Ευάγγελος Λιάκος: “Οι επιχειρήσεις της Δυτικής Αττικής επιμένουν Δυτικά στην πράξη”

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Ευάγγελος Λιάκος, συνεχίζει τις επαφές του με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική  αλλά και με την τοπική αυτοδιοίκηση, για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της ασθένειας COVID-19. Μετά από στοχευμένες κινήσεις, εξασφάλισε ουσιαστική αρωγή σε υλικά αναγκαία για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Όπως τόνισε ο ίδιος: «Αναγκαία η εγρήγορση από όλους. Έχουμε μπροστά μας δύσκολες ημέρες. Δεν εφησυχάζουμε, ενημερωνόμαστε, προστατευόμαστε. Οι Δήμοι όλης της χώρας έχουν μπει ενεργά στη μάχη ώστε να συμβάλλουν στις κυβερνητικές προσπάθειες. Η συστράτευση όλων οφείλει να είναι καθολική απέναντι στον κοινό αόρατο εχθρό. Μόνο έτσι μπορούμε να βγούμε από αυτήν την κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Ευχαριστώ τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου για στήριξη της τοπικής κοινωνίας, παρέχοντας απολυμαντικό υγρό καθώς και δωροεπιταγές προμήθειας αναλώσιμων & προϊόντων πρώτης ανάγκης για το “Βοήθεια στο Σπίτι”. Διαβεβαιώνω ότι θα διανεμηθούν δίκαια σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής.
Η προάσπιση της υγείας όλων των πολιτών πρέπει να παραμείνει προτεραιότητα όλων μας. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες. Οι επιχειρήσεις της Δυτικής Αττικής επιμένουν Δυτικά και το δείχνουν στην πράξη. Στηρίζουν την τοπική κοινωνία έμπρακτα και σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Κάθε συνεισφορά σε αυτή την κοινή μας μάχη απέναντι στον SARS-CoV-2 και στον χρόνο είναι σημαντική.»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου