Νέα ημερομηνία για την έκθεση "MOBILITY CARE EXPO"

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί η MOBILITY CARE EXPO, καθώς οι αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς στη λειτουργία των εκθέσεων και τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και την οικονομία, δεν μας επέτρεψαν την πραγματοποίηση της έκθεσης στις 12 - 14 Ιουνίου 2020, όπως είχε ορισθεί αρχικά.

Μάλιστα, η επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων το τελευταίο διάστημα και η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για προσωρινή αναστολή όλων των εκθέσεων, δεν άφησαν ιδιαίτερα περιθώρια για πραγματοποίηση της έκθεσης ούτε σε άλλη ημερομηνία εντός του Β' εξαμήνου 2020. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα και με κύριο μέλημα την ασφάλεια των εκθετών και των επισκεπτών, καθώς και για να τους προφυλάξουμε από τις αρνητικές συνέπειες, που θα είχε μία ακύρωση της τελευταίας στιγμής, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην οριστική μετάθεση της έκθεσης για το 2021.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 4-6 Ιουνίου 2021!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζουμε δυναμικά στη διοργάνωση της MOBILITY CARE EXPO 2021, παρακολουθούμε στενά όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και ευελπιστούμε ότι από τη νέα χρονιά θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο website: www.mobilityexpo.gr και στα τηλ. 210-6840475 και 210-2480235.

Επίσης, μπορείτε να μας αποστείλετε το συνημμένο έντυπο δήλωσης ενδιαφέροντος στο: info@mobilityexpo.gr

Με εκτίμηση

Γιώργος Ρεθυμιωτάκης

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑμεΑ "Συνεργασία - Δημιουργία"


Έντυπο δήλωσης ενδιαφέροντος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου