Ξεκινούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού στο Πάρκο Τρίτση

Ξεκίνησε, το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού, στο Ανοικτό Θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Η αποκατάσταση του θεάτρου έγινε από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, κατόπιν οδηγιών του Περιφερειάρχη Αττικής, μετά από σχετική αρχιτεκτονική μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας του Φορέα, με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και την εναρμονισμένη ενσωμάτωση των χρωμάτων με τον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου.

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες γνωστών και δημοφιλών καλλιτεχνών, θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου και θα είναι δωρεάν για τους πολίτες. Διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με τους Δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού, υπό την αυστηρή τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Με αφορμή την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Σε συνεργασία με τους Δήμους Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού, προσφέρουμε στους πολίτες, δωρεάν, ένα πλουραλιστικό πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, σ΄ ένα χώρο που αναγεννάται και αποτελεί «κόσμημα» για τη Δυτική Αττική.

Το Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» μετεξελίσσεται σε ένα πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο, σε ένα χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης για όλους τους πολίτες της Αττικής, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας. Οι εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει ο ανακαινισμένος χώρος του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του Πάρκου να απολαύσουν ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα, σ΄ ένα χώρο όμορφο, καθαρό και λειτουργικό. Εύχομαι να το απολαύσουν όλοι οι πολίτες της Αττικής».

Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου