Ο Ευάγγελος Λιάκος στο συσσίτιο της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων

Το συσσίτιο της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων, επισκέφθηκε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Λιάκος Ευάγγελος.

Ο κ. Λιάκος σε μια συμβολική κίνηση, βρέθηκε από νωρίς το πρωί στη κουζίνα του ναού, όπου βοήθησε στην προετοιμασία των γευμάτων αλλά και στη διανομή τους. Είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πατέρα Αλέξανδρο, αλλά και με τους εθελοντές του συσσιτίου.

Σε μήνυμα του στα social media ο βουλευτής ευχαρίστησε τους επαγγελματίες και τις εταιρείες της Δυτικής Αττικής, που προσέφεραν την βοήθεια τους, καλύπτοντας με τρόφιμα τις ανάγκες του συσσιτίου για μια εβδομάδα, αλλά και τους εθελοντές, που έχουν αναλάβει την σίτιση των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά, το κείμενο που ανάρτησε ο κ. Λιάκος: «Μια διαφορετική ημέρα σήμερα. Βοηθήσαμε, με μεγάλη χαρά, στην παρασκευή γευμάτων στο συσσίτιο της Αγίας Παρασκευής. Ευχαριστώ επαγγελματίες & εταιρίες της Δυτικής Αττικής, που μας βοήθησαν και εξασφαλίσαμε φαγητό μιας εβδομάδας για το συσσίτιο. Ο πατήρ Αλέξανδρος, ένας φωτισμένος άνθρωπος, κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί με εθελοντές της περιοχής. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου