Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΧΩΡΑΕΙ) ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Παρά το γεγονός ότι το κράτος έχει θεσπίσει το 5% υποχρεωτικής απασχόλησης ΑΜΕΑ σε δουλειές του ιδιωτικού η του δημόσιου τομέα τις περισσότερες φορές αυτό δεν ισχύει .Κι’ όμως, τα ΑΜΕΑ μπορούν να αποδώσουν σε πολλούς τομείς εργασίας εξίσου καλά με τους αρτιμελής ανθρώπους. αποτέλεσμα της εργασίας τους μπορεί να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για πολλούς «Φυσιολογικούς».Τη δουλειά τους την επικροτούν και την επιβραβεύουν όλοι.
 
Είμαι κι’ εγώ ίδιος, άτομο με κινητικό πρόβλημα και πάλεψα σκληρά εως ότου να δώσω σε πολλούς να καταλάβουν τι σημαίνει «Μπορώ κι’ εγώ να προσφέρω εξίσου καλά»
Γι’αυτό φίλοι μου τολμήστε! Δεν είναι πολυτέλεια να θέλετε να προσφέρεται έργο τόσο στον κοινωνικό σύνολο αλλά και στον ίδιο τον εαυτό σας!
 
Αξιολογήστε τις δυνατότητες σας και απαιτήστε την θέση εργασίας που σας ανήκει.Ηρθε η ώρα να αποδείξουμε σε όσους για χρόνια μας κρατούσαν μακριά απο την ευχαρίστηση της δημιουργίας πως αξίζουμε όσο και εκείνοι.
 
Ηρθε η ώρα να αποδείξουμε σε όσους νομίζουν πως τα άτομα με ειδικές ανάγκες προσβάλλουν ακόμα και την αισθητική εικόνα του χώρου εργασίας ,πώς μπορούμε επάξια να δώσουμε ένα δυναμικό αποτέλεσμα.
 
Νίκος Κάκος 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου