Χορός εκατομμυρίωνΑγαπητοί αναγνώστες νοικοκύρης πάντα είναι ο λαός , που του στερούν αξίες ,ιδανικά και δικαιώματα. Σαν να μην φτάνει αυτό αλληλοσπαράζονται και αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους, υποτιμώντας την νοημοσύνη του κόσμου που ξέρει τι ράτσα αλλά και τα αποτελέσματα τους τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας. Δεν ξέρω εάν το άρθρο μας ανεβεί στα τοπικά blog και τις τοπικές εφημερίδες γιατί από ότι φαίνετε επιλέγουν και βάζουν αυτό που θέλουν και όχι αυτό που θα πρέπει να μάθει ο λαός. Χορός εκατομμυρίων που θα μπορούσαν να λύσουν πολλά προβλήματα αντί να δημιουργών αντιπαλότητες, εχθροπραξίες και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι . Το ποιο βρώμικο πράγμα στον κόσμο είναι το χρήμα, όποιος δοκιμάσει να φάει λεφτά θα πάθει δηλητηρίαση  και αναρωτιέμαι πως αυτοί οι άνθρωποι που τσακώνετε μεταξύ τους για το βρώμικο χρήμα αντέχουν;;; και τρώνε τόσο πολύ;;; Αν κάποιος προσθέσει όλα αυτά τα νούμερα που το τελευταίο διάστημα  απευθύνονται στην κοινωνική πολιτική της περιοχής μας και μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ και τα διαιρέσει σε όλους τους δημότες χωρίς τα αντισταθμικά τέλη που είναι και αυτά δικά τους, αμέσως θα είμαστε όλοι πλούσιοι . Δεν θα μιλήσουμε χυδαία γιατί θα πρέπει να γίνουμε σαν κι’ αυτούς ,θα αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις και θα προσπαθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο να ενημερώσουμε τους απλούς πολίτες για τα αρπαχτικά που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε ώσειο . Αντί να κρυφτούν και να προσπαθήσουν να διορθώσουν ότι είναι δυνατόν από τα αδιόρθωτα ,ο ένας κατηγορεί τον άλλον δημιουργώντας κάτι σαν την λερναία Ύδρα που όταν ο Οδυσσέας της έκοβε το κεφάλι φυτρώνανε αλλά 2-3 και λέμε ότι τα λεφτά και τα σκατά που παράγει ο τόπος μας έχουν αξία αν χρησιμοποιηθούν σωστά δηλαδή τα λεφτά για τις πραγματικές ανάγκες του λαού και τα σκατά για λιπάσματα. Αυτό βέβαια δεν μας το λέει κανείς πρέπει να το ανακαλύψουμε μόνοι μας και επειδή σιγά σιγά άρχισε ο κόσμος να καταλαβαίνει τι γίνετε είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε σύντομες εξελίξεις γιατί ο αδικημένος λαός κάποια στιγμή θα αντιδράσει και δεν ξέρει κανείς με ποιον τρόπο... 


Ο άνθρωπος τον άνθρωπο για να μπορεί να κρίνει άνθρωπος και συνείδηση έχουνε την ευθύνη , κι όταν μαλώνει ο άνθρωπος με την συνείδηση του, όλα τα δικαστήρια σφίγγουν την ψυχή του. Άνθρωπε να σαι δυνατός με το χαμόγελο σου , και να σαι πρώτα δικαστής εσύ στον εαυτό σου.


Το παραπάνω ποίημα αφορά αυτούς που λένε ότι φταίει ο άλλος χωρίς να κοιτάνε τα δικά τους λάθη, και κρίνουν με τρόπο που ξεβρακώνονται εντελώς και καταλαβαίνει επιτέλους ο κόσμος τι γίνετε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου