Στραβός είν’ ο γιαλός ; η στραβά αρμενίζουμε...


Που στοχεύουν οι αποφάσεις; Πολλά ερωτηματικά, πολλές οι πηγές που συνδέουν το πάζλ για να ξεσπάσει ο πόλεμος. Γιατί το Νάτο περιπολεί στο αιγαίο; γιατί οι τούρκοι κοιτάζουν το αιγαίο με πολύ όρεξη; θέλουν να μας πάρουν το μισό; με τι τίμημα άραγε... Ποιοι ,που , πως και πότε τα αποφάσισαν όλα αυτά; 

Δεν είναι τυχαίο που την Ελλάδα την έχουν κυριολεκτικά γονατίσει οικονομικά τόσο γρήγορα μετά την ένταξη της στο νόμισμα του Ευρώ.Οι εξελίξεις προχωρούν και η αδρανοποίηση παραμένει ίδια, η κατάληξη άγνωστη και το σενάριο μοιάζει να εξελίσσεται σε επιστημονική φαντασία.


Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγω για παραχώρηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στην Ρωσία, οι Τούρκοι κλείνουν τον Βόσπορο με αποτέλεσμα να δημιουργούν προβλήματα στις Ρώσικες διακινήσεις. Το Νάτο κάνει τις περιπολίες του ενώ η Τουρκία αγναντεύει το αιγαίο πέλαγος. Είναι προφανές οτι όλοι αυτοί  που μαζεύονται τριγύρω μας  είναι έτοιμοι να σφαχτούν για να πάρουν από ένα κομμάτι. Ενα κομμάτι Ελλάδας στεριάς η θάλασσας που ανήκει σε ποιους; στους Έλληνες που βλέπουν ότι 2 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Τελικά τι θα  ακολουθήσει και τι θα κοστίσει στον απλό πολίτη Έλληνα και όχι στους αλλοδαπούς που υποτίθεται ότι  φιλοξενούμε.
 
Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για εμάς και μας αγαπάνε τόσο πολύ, όλοι κάτι θέλουν να μας αρπάξουν γιατί η Ελλάδα έχει την μοναδικότητα του πολιτισμού , του Ηρωισμού , και της αντοχής μέχρι την στιγμή που ο Έλληνας θα θυμηθεί την ιστορία του και θα αντιδράσει όπως έκανε τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν εξαφανίζοντας κάθε φορά τους κατακτητές ,που προσπαθούσαν να την ξεγελάσουν όπως τώρα που κάθε φορά που μας βοηθάνε μας φορτώνουν και ένα καινούργιο πρόβλημα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου