Η Μοσχοβολιά της ΣκατίλαςΕχθές αργά βγήκα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου από περιέργεια για να δω τι βρωμάει, κοίταξα δεξιά αριστερά και δεν είδα τίποτα.....


Σκέφτηκα μήπως κάποιο βυτίο αδειάζει τον βόθρο παραπέρα. Μπήκα μέσα έκλεισα πόρτες και παράθυρα και προσπάθησα να κοιμηθώ, δυστυχώς όμως ακόμα και από τις χαραμάδες, για να μην πω ότι και από την κλειδαρότρυπα η βρώμα ήταν αισθητή και στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μου. Πήρα την κόρη μου τηλέφωνο η οποία μένει σε άλλη γειτονιά της Δυτικής Αττικής και την ρώτησα , τα ίδια μου απάντησε και αυτη. 
Η μοσχοβολιά της σκατίλας είχε απλωθεί στην Δυτική Αττική σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα ,σκεπάζοντας όλες τις άλλες βρωμιές που υπάρχουν τριγύρω μας. Για άλλους τα σκατά είναι νόστιμα γιατί τα βάζουν στην τσέπη , για άλλους πάλι είναι Επικίνδυνα γιατί αφορούν την υγεία αλλά και την ζωή των παιδιών τους.


Αγαπητέ αναγνώστη που κατοικείς στην δυτική Αττική το ξέρεις ότι θα πεθάνεις νωρίτερα ; Αιτία θανάτου...


Σύντομα θα υπάρξει ποιο αναλυτικό ρεπορτάζ με συνεντεύξεις κατοίκων της δυτικής Αττικής , που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας με αιτία τις παραπάνω καταστάσεις και προσπαθούν να αντιδράσουν διεκδικώντας τουλάχιστον ποιότητα στο αποχωρητήριο και στα σκατά που μας σερβίρουν κάθε τόσο δημιουργώντας ανεπανόρθωτες καταστάσεις στο περιβάλλον ,και στον άνθρωπο . 

....Λεφτά , Σκατά και η κοιλιά έχουν ίδιο χρώμα 
και την μοναδικότητα να καίνε νού και σώμα
γι'αυτό σου λέω φίλε μου,χωρίς παρεξηγήσεις
αν αγαπας τα χρήματα,μες στα σκατά θα ζήσεις...

Κοιτάξτε γύρω όλοι σας.... να δείτε τί συμβαίνει!
απ' τα κουστούμια φένονται οι ταλαιπωρημένοι....Γ.Ρεθυμιωτάκης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου