Πραγματοποιήθηκε επισιτιστική δράση από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη για Όλους



Πραγματοποιήθηκε επισιτιστική δράση
από την
Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής
σε συνεργασία με την
Αλληλεγγύη για Όλους


Κατόπιν πρωτοβουλίας τους Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου, πραγματοποιήθηκε επισιτιστική δράση την Κυριακή, 24 Απριλίου στην Ελευσίνα, σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη για Όλους.

Αναλυτικότερα, στο χώρο του ΚΤΕΟ Μάνδρας, διανεμήθηκαν σε συλλόγους και φορείς που συμμετέχουν στη δράση της Αντιπεριφέρειας τα ακόλουθα προϊόντα: ζυμαρικά, γάλα, λάδι, αλεύρι, αλάτι και ντοματοπολτός. Τα διανεμηθέντα προϊόντα είχαν ως τελικούς δικαιούχους δημότες και κατοίκους της Δυτικής Αττικής που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, βρίσκονται σε κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού ή αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη ευπάθεια (πχ. ΑΜΕΑ). Σε αυτή την επισιτιστική δράση, οι εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ Μάνδρας χρησιμοποιήθηκαν και για δομές αλληλεγγύης που βρίσκονται σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αττικής, χαρακτηριστικό της συμβολής της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής στη διευκόλυνση ανάλογων δράσεων σε υπερτοπικό επίπεδο.

Οι επισιτιστικές δράσεις της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής θα συνεχιστούν και θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα με ειδική πρόνοια για ιδιαίτερα ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου