Σύσκεψη με πρωτοβουλία της Διοίκησης Δήμου Ελευσίνας, του Αντιπεριφερειάρχη και βουλευτών της περιοχής

 

Με σκοπό την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής με την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου και του κόλπου Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Δήμου Ελευσίνας, όπου συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος και οι βουλευτές Δυτ. Αττικής Θ. Μπούρας, Ε. Λιάκος, Γ. Κώτσηρας, Γ. Τσίπρας.

Ο αποχαρακτηρισμός και η απόδοση του παραλιακού μετώπου και του κόλπου της Ελευσίνας στο Δήμο Ελευσίνας είναι το ζητούμενο που απασχόλησε τους συμμετέχοντες, εν όψει και της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας.

Αναφορικά με το θέμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε ότι «Είναι αναγκαίο για την περιοχή, δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών, καθώς και προαπαιτούμενο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της επισκεψιμότητας της Ελευσίνας, του Ασπροπύργου, των Μεγάρων, της Ν. Περάμου, ο αποχαρακτηρισμός και η απόδοση στους Δήμους του παραλιακού μετώπου. Θα συμβάλλουμε με κάθε δυνατή πρωτοβουλία μας, προς την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του τόπου μας».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου