Έμπρακτη στήριξη από τα Ελ. Πετρέλαια και τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση, με δωρεά υγειονομικού υλικού

Αναγνωρίζοντας την ουσιαστική προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, για την αποτελεσματικότερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής, επιχειρηματικοί και ιατρικοί όμιλοι συνδράμουν έμπρακτα, με δωρεές υγειονομικού υλικού.

Ειδικότερα σε σχετική επιστολή που απέστειλαν προς τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΙΣΑ, Γ. Πατούλη, τα Ελληνικά Πετρέλαια ενημέρωσαν για τη βούλησή τους να προχωρήσουν στην προσφορά 10.000 μασκών χειρουργικού τύπου και 20.000 γαντιών μιας χρήσεως, με στόχο «να συνδράμουν το έργο της Περιφέρειας», όπως επισημαίνουν. Σε ανάλογη επιστολή ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab δηλώνουν την απόφαση τους να προσφέρουν τη δωρεάν δυνατότητα διεξαγωγής μοριακών ελέγχων για τον Sars-Cov-2 σε 2.500 πολίτες της Αττικής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: « Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα ΕΛΠΕ τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab οι οποίοι στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα, με την ευγενική προσφορά τους, στο γενικό κάλεσμα που απευθύναμε για συνδρομή στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής. Με τη στάση τους αναδεικνύουν αξίες όπως η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη, αποτελώντας πρότυπο. Σ΄αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη δεν περισσεύει κανείς. Απαιτείται συστράτευση, ενότητα και ομοψυχία, προκειμένου να βγούμε όλοι μαζί, το συντομότερο δυνατό νικητές από αυτή την περιπέτεια».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου