Λ. Κοσμόπουλος: «Η καρδιά της Αττικής θα χτυπά στην Ελευσίνα το 2023»

Για την πορεία των έργων και των διαδικασιών προς την τελική ευθεία για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης-Ελευσίνα 2023, είχαν σύσκεψη εργασίας ο εργασίας Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργ. Οικονόμου.

Εξ αρχής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έχει εκφράσει την βούληση να στηρίξει εμπράκτως το εγχείρημα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης-Ελευσίνα 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και δεσμεύθηκαν να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να επωφεληθεί συνολικά η περιοχή και οι κάτοικοί της.

Στη συνάντηση, την οποία θα ακολουθήσουν και επόμενες όπως και αυτοψία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στην Ελευσίνα, έγινε ευρεία συζήτηση και διατυπώθηκαν δεσμεύσεις από πλευράς της Περιφέρειας Αττικής για έργα υποδομής και πολιτισμού στην Ελευσίνα, στο πλαίσιο και σε συνάρτηση με τις ανάγκες της Πολιτιστικής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμα η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαρία Βιδάλη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ελευσίνας Αθανάσιος Μαυρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες στην Πολιτιστική Φώτιος Τατάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Η Περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά έχουμε διαρκές ενδιαφέρον και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε συζητήσεις που αφορούν το μεγάλο πρότζεκτ της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Με τη συμβολή και του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, και με τις δυνάμεις όλων των φορέων της πόλης, στόχος μας είναι η καρδιά της Αττικής να χτυπά στην Ελευσίνα το 2023».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου