Ο εθελοντισμός είναι δύναμη ψυχής.

 

Με το σύνθημα «Ο εθελοντισμός είναι δύναμη ψυχής» η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ, με αφορμή τoν πρόσφατο εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού, διοργάνωσαν με  ιδιαίτερη επιτυχία στο περιστύλιο του ΣΕΦ, το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, ειδική εκδήλωση κατά την οποία τίμησαν τους εθελοντές που υπηρετούν τους τομείς του πολιτισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση όπου η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και συντόνισε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος εθελοντισμού Ε. Μπαρμπαγιάννη, προσήλθαν δεκάδες πολιτιστικές εθελοντικές οργανώσεις που έχουν την έδρα τους στην Αττική, με  εθελοντές που φορούσαν τοπικές ενδυμασίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και πλαισίωσαν την εκδήλωση με τοπικούς χορούς και τραγούδια.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης απένειμε επαίνους στις οργανώσεις, σε μία συμβολική κίνηση ανταπόδοσης και ευχαριστιών για τη συμβολή τους στη διάδοση και προβολή των πολιτιστικών παραδόσεων και εθίμων της χώρας μας. Παράλληλα τιμήθηκαν εθελοντικές  οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα  της προστασίας του περιβάλλοντος και γενικότερα της πολιτικής προστασίας, με τον κ. Πατούλη να εξάρει το έργο και τη συνδρομή τους στην αποτελεσματική προστασία των πολιτών, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου