Επίσκεψη στο περίπτερο του Κέντρου Εργασίας των ατόμων με αναπηρία στο Πεδίο του Άρεως από τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη.

 

Θαυμάζοντας  ο υπουργός  τις χειροτεχνίες, ενθουσιάστηκε και αναρωτήθηκε που και πως κατασκευάζονται τόσο ωραία πράγματα. Όταν είδε τα αρχικά των παιδιών κάτω από κάθε χειροτεχνία και την συμπεριφορά των παιδιών , ζήτησε συνάντηση στο υπουργείο με τον πρόεδρο του ΚΕΑ Γ. Ρεθυμνιωτάκη ο οποίος του εξήγησε ότι τα έργα είναι έργα ψυχής και όχι τσέπης. Ένα μπράβο είναι χίλια μπορώ, η επιβράβευση και η αγορά έστω και ενός αντικειμένου είναι ανεκτίμητη προσφορά αλλά και κατεύθυνση των ατόμων προς την αγορά εργασίας. Το κέντρο μας δεν χρηματοδοτείται και δεν υλοποιεί διάφορα Ευρωπαϊκά ή άλλα προγράμματα και η δύναμή μας είναι η εργασία που την χρησιμοποιούμε και σαν φάρμακο που μας δείχνει τί μπορούμε και όχι τί δεν μπορούμε να κάνουμε.

Ευχαριστούμε τον υπουργό για την αγκαλιά του και την επιβράβευση στο έργο μας όπως επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους διοργανωτές  της εκδήλωσης που μας παραχώρησαν δωρεάν το περίπτερο για να διαθέσουμε τα αποτελέσματα εργασίας των μελών μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου