ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» από την Περιφέρεια Αττικής

 

Με το σύνθημα «Ο εθελοντισμός είναι δύναμη ψυχής» η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ, με αφορμή τoν εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού, διοργάνωσαν με  ιδιαίτερη επιτυχία στο  ΣΕΦ  στις 10/12/22, ειδική εκδήλωση για να τιμήσουν τους εθελοντές που υπηρετούν τους τομείς του πολιτισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Την εκδήλωση συντόνισε η Εντεταλμένη Περιφερειακή  σύμβουλος εθελοντισμού Ευγενία  Μπαρμπαγιάννη και  η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δεκάδες ήταν οι πολιτιστικές εθελοντικές οργανώσεις που προσήλθαν και έχουν την έδρα τους στην Αττική, αλλά και αυτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα  της προστασίας του περιβάλλοντος και γενικότερα της πολιτικής προστασίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης απένειμε επαίνους στις οργανώσεις που συμμετείχαν. Η  λαμπρή γιορτή πλαισιώθηκε με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα από τους συλλόγους της Αττικής και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η ΧΑΝ Νικαίας με την  παιδική της χορωδία που για πρώτη φορά τραγούδησαν τον ύμνο του εθελοντή γραμμένο ειδικά για την εκδήλωση και την Περιφέρεια , καθώς και τα δύο παιδιά με ειδικές Ανάγκες που χόρεψαν με την δασκάλα χορού της ΧΑΝ και καταχειροκροτήθηκαν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου