Λιάκος Ευάγγελος, εκλέγεται εκ νέου στη Δυτική Αττική

Σημασία δεν έχει η νίκη σε μια εκλογική διαδικασία. Σημασία έχει η διαδρομή και η πορεία του κάθε πολιτικού από όπου και αν βρίσκεται. Φίλε Βαγγέλη μας έχεις αποδείξει στο παρελθόν με τους αγώνες σου ότι δίνεις και την ψυχή σου για τον τόπο μας. Γι' αυτό κι ο τόπος μας σε στήριξε και σου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσεις τον αγώνα σου για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας.

Ο κ. Λιάκος Ευάγγελος,  εκλέγεται εκ νέου στη Δυτική Αττική. ευχαρίστησε μέσα από τα social media, τους χιλιάδες συμπολίτες του που εμπιστεύτηκαν τόσο τον ίδιο για την εκπροσώπηση τους στη Βουλή, όσο και το πρόγραμμα της Νέα Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη διακυβέρνηση της χώρας.

“Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη μας γέμισε χαρά, ταυτόχρονα όμως κάνει την ευθύνη όλων μας μεγαλύτερη. Η Δυτική Αττική βγαίνει ακόμα πιο ενισχυμένη από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Χρέος όλων να τηρήσουμε στο ακέραιο τα όσα συζητήσαμε σε αυτήν την προεκλογική περίοδο. Προσωπικά δεσμεύομαι σε όλους εσάς να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να αλλάξει κάθε γειτονιά του τόπου μας. Δεσμεύομαι επίσης να συνεχίσω μια πολιτική με αξίες, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα. Σας ευχαριστώ για όλα!”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου