Αίτηση κατά των περικοπών στις συντάξεις
                                            Ζ Η Τ Ω
Να συνεχιστεί η καταβολή της σύνταξης μου τουλάχιστον στο ύψος που αυτή καταβαλλόταν μέχρι τον Ιούνιο 2016 (με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου ως προς τις παράνομες περικοπές που είχαν ήδη επιβληθεί μέχρι τότε).
Να μου καταβληθεί το ποσό που παράνομα παρακρατήθηκε κατά την καταβολή της σύνταξης μου κατά το μήνα ………. (μήνας μείωσης).
Να μου γνωστοποιηθεί εγγράφως για ποιον λόγο μου καταβλήθηκε μειωμένη σύνταξη και πως υπολογίστηκε η παράνομη αυτή μείωση.
                                     Αθήνα …………….2016
                                            Ο αιτών
                              (ή Ο πληρεξούσιος δικηγόρος)

Το Πανευρωπαϊκό Σωματείο Αναπήρων  και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Συνεργασία-Δημιουργία» σε συνεργασία με το γραφείο του Αλέξη Μητρόπουλου δίνει τον δικό του αγώνα ενάντια στην φτωχοποίηση των συνταξιούχων. Οι περικοπές στις συντάξεις  είναι παράνομες και στερούν την αξιοπρεπή διαβίωση ανθρώπων που έχουν εργαστεί για χρόνια και έχουν πληρώσει με πολύ κόπο και ιδρώτα τα όσα δικαίως διεκδικούν. Όσοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα τέλος στις άδικες περικοπές των συντάξεων και να δράσουν ενάντια σε απάνθρωπες πολιτικές αποφάσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του γραφείου μας: 210-24 80 235 και 210-24 81 717.                                                                0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου