Η εμπορικές εκθέσεις MEDICA και COMPAMED 2016 παρέχουν ισχυρό κίνητρο για τη διεθνή βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίαςΓια ακόμα μια φορά, η μεγαλύτερη ιατρική εμπορική έκθεση του κόσμου  MEDICA και η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση προμηθευτών COMPAMED, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο Duesseldorf,τροφοδότησαν με ισχυρό κίνητρο τη διεθνή βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίας. Καθημερινά, από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου2016, ειδικοί από όλους τους τομείς της βιομηχανίας της υγείας επιβεβαίωναν ότι η εισροή επισκεπτών ήταν διαρκώς υψηλή (συνολικά 127.800), στα 19 περίπτερα της έκθεσης. Εκτός από τη συναρπαστική θεματολογία σε όλους τους τομείς, η οποία φόρτιζε την ατμόσφαιρα θετικά,σημειώθηκε πάνω από όλα η ριζική αλλαγή των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των προμηθευτών και των πελατών. Ο καθαρά προϊοντικός προσανατολισμός ανήκειπλέον στο παρελθόν. Οι εταιρίες ιατρικής τεχνολογίας διαπραγματεύονταισυνεργασίες συστημάτων με νοσοκομεία και ιατρικές εγκαταστάσειςπου έχουν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της ολοκληρωμένης βελτιστοποίησης της διαδικασίας.
«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι ιατρικές εταιρείες τεχνολογίας εστιάζουν στους υψηλά ιστάμενους φορείς λήψης αποφάσεων από την πλευρά της ζήτησης, ιδιαίτερα εκείνων που προέρχονται από τη διαχείριση των νοσοκομείων καθώς και τους φορείς που σχετίζονται με τις αποφάσεις για αγορές.HMEDICAβιώνει πλήρως αυτή τη τάση. Πάνω από το 80 τοις εκατό των εμπορικών επισκεπτών μας έχουν σημαντική εξουσία στη λήψη αποφάσεων », αναφέρει ο Joachim Schäfer, διευθυντής της MesseDuesseldorf.Και άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να έρθουν στο «παιχνίδι» για τους περισσότερους από 5.000 εκθέτες της MEDICA 2016 (ο μεγαλύτερος αριθμός εκθετών μέχρι σήμερα), σε σχέση με την εξαγωγική δραστηριότητα, η οποία βρίσκεται σε  ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό ανάπτυξης. Όπως εξηγεί ο Joachim Schäfer, «Η συμμετοχή στη MEDICA,για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και τη δημιουργία επαφών σε όλες τις σημαντικές αγορές, είναι απλά απαραίτητη. Οι ειδήμονες επισκέπτες μας ήρθαν από 135 διαφορετικές χώρες, με τις αναδυόμενες χώρες της Ασίας να είναι ιδιαίτερα καλά εκπροσωπημένες.Φτάσαμε ένα νέο ρεκόρ με το ποσοστό των διεθνών επισκεπτών να φτάνει τα 60 τοις εκατό».
Άμεσα συνδεδεμένη με τη MEDICA, πραγματοποιήθηκε για 25η φορά η COMPAMED. ΗCOMPAMED είναι η κορυφαία έκθεση για τους προμηθευτές στην βιομηχανία της ιατρικής τεχνολογίας. Στα δύο περίπτερα (8a και 8b), καθώς και σε δύο φόρουμ εμπειρογνωμόνων,οι 19.000 επισκέπτες μπορούσαν να μάθουν για τις καινοτομίες και τις σχετικές τάσεις στην εξέλιξη των προϊόντων από τους 774 εκθέτες από 37 χώρες.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής για την επόμενη MEDICA καιCOMPAMED στο Duesseldorf είναι από 13-16 Νοεμβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στοδιαδίκτυο: http://www.medica.deκαι http://www.compamed.deή στην αντιπροσωπία της MesseDuesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο:MDGR.I.D.GbR, Σωκράτους 13 | 14561 Αθήνα | T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: grid@gridmds.eu

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου