ΚΟΨΕ - ΡΑΨΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Νέα Δράση στο Κ.Ε.Α.: Κόψε - Ράψε ή Φτιάχ' το μόνος σου 


Ο ράφτης κ. Yeo Meli από την Ακτή Ελεφαντοστού και η κα. Παναγιώτα Χυτοπούλου.
Σας περιμένουμε όλους μετά τις 8 Ιανουαρίου να στηρίξετε την προσπάθειά μας. 

Από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 θα λειτουργήσει στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων, το Κόψε - Ράψε. Είναι μια νέα δράση που θα δώσει εργασία και θα εξυπηρετεί όχι μόνο τους ανθρώπους που έρχονται σαν πρόσφυγες από διάφορα κράτη του κόσμου αλλά και τους συμπολίτες μας που θέλουν να μεταποιήσουν, ράψουν, ξηλώσουν ή επιδιορθώσουν κουρτίνες, ρούχα και ότι χρειάζονται.


Το ΚΕΑ αγκαλιάζει προσπάθειες που πραγματικά έχουν όχι μόνο αποτελεσματικότητα αλλά και κοινωνικό αντίκτυπο. Όλοι είμαστε ίδιοι όπως και ότι και αν είμαστε. Οι μετανάστες που ζουν στη χώρα μας και ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες έχουν τις ίδιες ανάγκες μ' εμάς. Αξίζει τον κόπο αυτές οι προσπάθειες να στηρίζονται από όλους γιατί τα οφέλη αλλά και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και ανταποδοτικά. Σε αυτή την προσπάθεια συνεργαζόμαστε με το Δίκτυο Αλληλέγγυας Συμβουλευτικής το οποίο έχει αναλάβει την εκπαίδευση των μεταναστών ή και προσφύγων καθώς και το Mentoring των απασχολούμενων και την επίλυση των προβλημάτων τους.


Ελλάδα, Ινδία, Αφγανιστάν, Γαλλία, Αφρική, από όλα τα κράτη του κόσμου εξυπηρετούνται στο Κ.Ε.Α. με αποτελεσματικότητα. Όταν πιστεύεις αυτά που κάνεις, δεν χρειάζεσαι χρηματοδοτήσεις, προγράμματα και διάφορα άλλα που δεν φέρνουν κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από το οικονομικό. Η αποτελεσματικότητα οφείλεται στην προσπάθεια, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου