Έκρηξη μηχανισμού στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι


Δήλωση του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. κ. Β Κικίλια, με αφορμή την έκρηξη μηχανισμού στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι

Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, μετέβη άμεσα στο σημείο της έκρηξης που σημειώθηκε έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Το πρώτο μέλημά μας είναι η υγεία του αστυνομικού, τον οποίο θα επισκεφθώ αμέσως μετά στο νοσοκομείο.
 
Δυστυχώς είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως, ότι αυτός ο φαύλος κύκλος της ωμής βίας, της ωμής τρομοκρατικής βίας πρέπει να σταματήσει. 
 
Μας ανησυχεί ιδιαιτέρως ότι το συγκεκριμένο χτύπημα έγινε σήμερα χωρίς καν προειδοποιητικό τηλεφώνημα και δείχνει  την τροπή που παίρνουν τα θέματα της τάξης και της ασφάλειας στην Αθήνα και στη χώρα μας. 
 
Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί οι οποίοι με τη ρητορική του μίσους στρώνουν ιδεολογικοπολιτικό χαλί στην τυφλή βία, στην τυφλή τρομοκρατική βία, κάνουν μεγάλο κακό στη χώρα και θα πρέπει να το ξανασκεφτούν πολύ προσεκτικά. 
 
Ως Νέα Δημοκρατία μας προβληματίζει πολύ ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χειρίζεται τα θέματα τάξης και ασφάλειας».
 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο πατήρ Γεώργιος, ο ένας από τους τρεις ιερείς του Ναού, μάς είπε ότι τοποθετήθηκε ο μηχανισμός μπροστά στην εκκλησία γιατί στόχος όπως φαίνεται ήταν ο κόσμος που πήγαινε στη λειτουργία.
 
«Είναι πάγια θέση μου ως πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να μη σχολιάζω τις παραμέτρους του οποιουδήποτε χτυπήματος και περιστατικού, πριν ολοκληρωθεί η έρευνα.
 
Πρέπει όμως να τονίσω για μία ακόμη φορά ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας θέλει να ζει σε μία χώρα ασφαλή, όπου οι πόλεις μας, οι γειτονιές μας να μπορούν να λειτουργήσουν ειρηνικά, όπου οι πολίτες να μπορούν να κινηθούν χωρίς να φοβούνται.
 
Η ελευθερία είναι βασικό κομμάτι της Δημοκρατίας. Και κανείς δε μπορεί να αισθάνεται ελεύθερος αν δεν είναι ασφαλής.
 
Για μία ακόμη φορά, κάνω έκκληση σε όλους αυτούς οι οποίοι επενδύουν στη ρητορική του μίσους για μικροπολιτικά οφέλη να το ξανασκεφτούν».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου