Εθελοντές Αχαρνών - Θρακομακεδόνων



Οι εθελοντές Αχαρνών - Θρακομακεδόνων αγκάλιασαν την προσπάθεια του Κ.Ε.Α. και μας βοήθησαν να προωθήσουμε χειροτεχνίες των ατόμων με αναπηρία εν όψει των εορτών.  Η αγάπη, η αλληλεγγύη και το πνεύμα συνεργασίας και δημιουργίας είναι οι αξίες με τις οποίες πορευόμαστε από την ίδρυση του Φορέα μας έως και σήμερα. Οργανώνουμε δράσεις με κοινωνικές και εκπαιδευτικές δυνατότητες μεταφέροντας στα μέλη μας αλλά και σε όλες τις ευαίσθητες κατηγορίες συμπολιτών μας με την «ΦΩΝΗ ΤΩΝ Α.Μ.Ε.Α.» ότι όλοι είμαστε χρήσιμοι και απαραίτητοι στο κοινωνικό σύνολο. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο όμορφο και καλύτερο αύριο για όλους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, τους κατοίκους και όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας. Ένα μπράβο για μας είναι χίλια μπορώ. 


Ο Πρόεδρος των Εθελοντών κ. Νικόλαος Σιδηρόπουλος και ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α. κ. Γεώργιος Ρεθυμιωτάκης, προετοιμάζουν νέες δράσεις, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν αληθινές διδακτικές ιστορίες, θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα που θα αποδεικνύουν τι μπορούν και όχι το μπορούν να κάνουν οι ευπαθείς κατηγορίες συμπολιτών μας.   
               Σας ευχαριστούμε όλους και ευχόμεθα το 2019 να είναι έτος δημιουργίας, συνεργασίας και αποτελεσματικότητας σε προσπάθειες των ευαίσθητων κατηγοριών του κοινωνικού συνόλου.
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, υγεία, αγάπη, χαρά

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου