Όπου φτωχός κι η μοίρα του...

Η καταστροφή μετά την κακοκαιρία

Από την πρώτη στιγμή και από το πρώτο ευρώ ο Ιάκωβος Μαρούλης ήταν αποφασισμένος να αδικήσει εμάς, βάζοντας στην τσέπη ότι ταμείο υπήρξε από την αγάπη του κόσμου που ήθελε να στηρίξει την προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού "Συνεργασία - Δημιουργία". Και όλα αυτά έγιναν εκ προμελέτης όπως αποδεικνύεται από τα λάθος στοιχεία, τη συμπεριφορά του αλλά και την απουσία του για να δικαιολογήσει πάλι με ψέμματα όπως και την προηγούμενη φορά τη συμπεριφορά του. Τέτοιου είδους ανθρωποειδή είναι επικίνδυνα για το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια τάξη και θα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά για να γνωρίζει ο κόσμος εκτός από τα στοιχεία και το πρόσωπό τους, προκειμένου να προφυλάξουμε φορείς και ιδρύματα από τον εθελοντισμό του εν λόγω κυρίου που μπορεί να θελήσει να "βοηθήσει" κι άλλους με τον ίδιο τρόπο που βοήθησε εμάς...
Ιάκωβος Μαρούλης 
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται 
Το άτομο που βλέπετε, σαν καλός άνθρωπος θέλοντας να βοηθήσει τα άτομα με αναπηρία ήρθε στο κέντρο μας την 21η Φεβρουαρίου 2018 και προθυμοποιήθηκε με το αζημίωτο βέβαια να συνεργαστεί μαζί μας, προωθώντας κουμπαράδες και γλάστρες ζωγραφισμένες από άτομα με αναπηρία, αμειβόμενος με το 30% επί των εισπράξεων. Λόγω των καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη εκδήλωση στο Πεδίο του Άρεως αναβλήθηκε πριν καλά καλά ολοκληρωθεί και ο κ. Ιάκωβος Μαρούλης έπρεπε να παραδώσει το ταμείο και τις χειροτεχνίες που περίσσεψαν. Δυστυχώς όμως δεν τακτοποίησε τις εκκρεμότητες και δεν παρέδωσε το ταμείο. Δικαιολογήθηκε βέβαια ότι φταίει ο καιρός, ότι η μαμά του είχε ανάγκη από φάρμακα και διάφορα άλλα, πείθοντάς μας ότι πρέπει να δουλέψει για να μας εξοφλήσει. Όλα ήταν προσχεδιασμένα όπως αποδεικνύεται από την αίτηση εθελοντισμού που μας δίνει ψεύτικα στοιχεία για να μην μπορούμε να τον βρούμε μετά. Δυστυχώς δεν έπεσε άμεσα στην αντίληψή μας και έτσι του δώσαμε πάλι την ευκαιρία να επανορθώσει. Πήρε κουμπαράδες, γλάστρες και τον εξοπλισμό για άλλο περίπτερο στην πλατεία Πατριάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας για να συνεχίσει να μας "βοηθάει" με τον δικό του τρόπο πριν από την καταστροφή με τα καιρικά φαινόμενα αλλά και μετά αφαιρώντας όχι μόνο χρήματα αλλά και ότι είχε απομείνει.  


Πρέπει να ευχαριστήσουμε πρώτα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ΑμεΑ της Φιλαδέλφειας που βοηθούν για να μαζέψουν ότι έχει  απομείνει, τους δημότες για την αγάπη και την συμπαράστασή τους και όλους όσους στηρίζουν τον αγώνα μας για επιβίωση όχι μόνο των μελών μας αλλά και του κέντρου μας που δεν επιδοτείται από πουθενά, δεν έχει κανένα έσοδο εκτός από την αγάπη του κόσμου και τις χειροτεχνίες αυτές που φτιάχνουμε και μας δίνουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστούμε, να ενταχθούμε στο κοινωνικό σύνολο, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να είμαστε ανάπηροι, δεν είμαστε όμως ανίκανοι και ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει ποτέ. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου