Σταμάτης Πουλής: Η εγκληματικότητα είναι το νούμερο ένα πρόβλημα στη Δυτική Αττική

 

«Η προσέλκυση επενδύσεων στην Δυτική Αττική προϋποθέτει την ύπαρξη ασφαλούς περιβάλλοντος» αναφέρει σε συνέντευξη του ο υποψήφιος ΝΔ Δυτικής Αττικής

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο του SKAI 100,3 και στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, ήταν ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής την Δευτέρα στις 8 Μαΐου 2023, όπου συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν την Δυτική Αττική.

Ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε ότι για ολόκληρη την Δυτική Αττική, η εγκληματικότητα είναι το νούμερο ένα πρόβλημα. Και αυτό γιατί όπου υπάρχει εκτεταμένη εγκληματικότητα δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή. Η προσέλκυση επενδύσεων στην Δυτική Αττική προϋποθέτει την ύπαρξη ασφαλούς περιβάλλοντος .

Αναφέρθηκε επίσης και στα επεισόδια – τα οποία δεν αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά και χρήσουν άμεσης λύσης που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο μήνα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, όπου οι ιατροί και το λοιπό προσωπικό που υπηρετούν δέχθηκαν επίθεση κατά την ημέρα της εφημερίας τους από ομάδα Ρομά.

Αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα για την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή στην περιοχή μας πρέπει να αντιμετωπιστεί με διπλασιασμό των αστυνομικών δυνάμεων και ταυτόχρονα αυστηροποίηση της εφαρμογής των ποινών του ποινικού κώδικα σε ακόμα περισσότερα αδικήματα.

Για την επίσκεψη και τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στην Ελευσίνα

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός στην Ελευσίνα.

Στον χώρο των Ναυπηγείων ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε μία επιπλέον δέσμη μέτρων με κοινωνικό πρόσημο. Ο χώρος των Ναυπηγείων αποτελεί για όλους μας το επενδυτικό θαύμα που έγινε στον τομέα της Ναυπηγοεπισκευαστικής επένδυσης. Εκεί που σώθηκαν 600 οικογένειες από τον κίνδυνο της ανεργίας και της εξαθλίωσης. Εκεί που δημιουργούνται 1400 νέες θέσεις εργασίας που θα δώσουν ζωή σε ολόκληρη την Δυτική Αττική.

Το μεγάλο μας στοίχημα και βεβαίως το δικό μου, αν εκλεγώ βουλευτής και με εμπιστευτεί ο κόσμος της Δυτικής Αττικής, είναι να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο μας με σταθερές δουλειές και καλά αμειβόμενες. Να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μεγάλα επενδυτικά έργα που θα κρατήσουν τα δικά μας παιδιά στο τόπο μας. Που θα βρουν εδώ δουλειά και προοπτική για το μέλλον μας.

Το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε με μας πολιτικές μας Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών έχει δημιουργήσει μας κατάλληλες προϋποθέσεις για την προσέλκυση νέων επενδύσεων που θα φέρουν δουλειά στον τόπο μας. Όλα είναι αλληλένδετα και αποτελούν μας συνδετικούς κρίκους στην αλυσίδα μας ανάπτυξης του τόπου μας

Παράδοξο να υπάρχει μεγαλύτερη ανεργία στην Δυτική Αττική

Είναι παράδοξο ανάφερε ο Σταμάτης Πουλής να υπάρχει μεγαλύτερη ανεργία στην Δυτική Αττική από τον μέσο όρο της χώρας μας όταν το μεγαλύτερο μέρος του του βιομηχανικού ΑΕΠ της χώρας μας παράγεται εδώ. Όταν το 80% του συνόλου των logistics, των αποθηκών και των μεταφορών βρίσκονται στην Δυτική Αττική.

Η δική μου η δουλειά είναι να προσπαθήσω να φέρω μεγάλα αναπτυξιακά έργα στην Δυτική Αττική, όπως το μεγάλο έργο της δημιουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον Δήμο Φυλής που ξεκινήσαμε μαζί με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για τα στεγαστικές ανάγκες 1.1000 φοιτητών
Ένα έργο που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα κινητοποιήσει την τοπική οικονομία με 7 εκατ. ευρώ τζίρο ετησίως.

Προχωράμε τολμηρά μπροστά για την Δυτική Αττική που μας αξίζει!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου